Ania - opinia (1) Pan Łukasz Uszalewski na każdym etapie zawierania transakcji służył swoją... Ania Julka - opinia (1) Polecam Pana Mateusza Zabłockiego, pomaga na każdym kroku transakcji a jego... Julka Monika - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Agnieszka Korzeniowską, za... Monika
Marlena Włodarczyk - opinia (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Agnieszka Korzeniowska. Proces zakupu... Marlena Włodarczyk Mateusz - opinia (1) Polecam Mikołaj Jaworskiego z Galerii Nieruchomości. Bardzo pomógł mi przy... Mateusz Magda - opinia (1) Miałam przyjemność pracować z Mikołajem Jaworskim z Galerii Nieruchomości.... Magda maria - opinia (1) Podziekowania dla pani Sedoni. Sprzedaż odbyła się szybko i bez... maria maria i jan - opinia (1) Podziękowania dla pani Sedonii. Szybkie załatwienie sprawy wysoka kultura i... maria i jan Justyna - opinia (1) Do lepszej Agencji nieruchomości trafić nie mogłam. Polecam wszystkim... Justyna M - opinia (1) Pełen profesjonalizm i wysoka kultura M Karola - opinia (1) Jestem pod wielkim wrazeniem Firmy. Doradcy sa mega profesjonalni. Bardzo... Karola Nikoletta - opinia (1) Pan Adam S. jest bardzo rzetelnym doradcą i ze 100% profesjonalizmem... Nikoletta Klient - opinia (1) Profesjonalne podejście pracowników do klienta, które ułatwia rozwiązanie... Klient Sandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dbają o każdy szczegół. Świetny kontakt. Polecam całym... Sandra Ewa - opinia (1) Bardzo zachęcam do korzystania z usług Galerii Nieruchomości, w moim... Ewa Natalia - opinia (1) Bardzo profesjonalna pomoc w sprzedaży mieszkania. Szybko i w dobrej cenie.... Natalia Paweł - opinia (1) Rzetelność,profesjonalizm. W pełni polecam współpracę z Galerią Nieruchomości Paweł Zuza - opinia (1) Pełen profesjonalizm i świetna współpraca! Zuza Klarysa - opinia (1) Polecam korzystanie z biura Galeria Nieruchomości transakcja przebiegła... Klarysa Jarek - opinia (1) Profesjonalnie, szybko, z szacunkiem do potrzeb i pomysłów klienta. Polecam... Jarek