Małgorzata - opinia (1) Polecam - Pan Adam, młody, ale bardzo rzeczowy człowiek. A przy tym bardzo... Małgorzata Iza - opinia (1) Polecam współpracę z tą firmą , profesjonalnie, szybko i pomocnie na każdym... Iza Krystyna - opinia (1) Proces sprzedaży nieruchomości trwał dość długo lecz warto było czekać .... Krystyna
Janins - opinia (1) Polecamy serdecznie P. Sedonie M. Szybka bezproblemowa transakcja. Janina. Janins Jürgen - opinia (1) Good transaction, thanks a lot to Sedonia For a fast reaction. Jürgen Wiesław - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy pana Łukasza Cieciora. Sprzedał moje... Wiesław Zadowolony Marek - opinia (1) Trafiłem na świetną agentkę Panią Kamilę! Świetny doradca jak i pełen... Zadowolony Marek Klientka - opinia (1) Galeria Nieruchomosci może pochwalić się świetnie wyszkolonymi pracownikami.... Klientka Alicja - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona z usług firmy Galeria Nieruchomości, znalazłam tel.w... Alicja Szymon - opinia (1) Operacja sprzedaży mieszkania przebiegła ekspresowo. Szczególnie polecam Pana... Szymon Joanna - opinia (1) Proces zakupu mieszkania przebiegł błyskawicznie dzięki panu Łukaszowi... Joanna Darek - opinia (1) Transakcja, którą prowadził pan Łukasz Szuciło przebiegła szybko i sprawnie.... Darek Jakub - opinia (1) Polecam współpracę z Panem Patrykiem Makowskim. Transakcja sprzedaży... Jakub Ilona - opinia (1) Bardzo polecam Galerie Nieruchomości. Świetny Kontakt z Panią Kamilą. Sama... Ilona Andrzej - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam współpracę z Galerią Nieruchomości, a przede... Andrzej Marta - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Pani Kamila P. przeprowadziła nas przez... Marta Anna M - opinia (1) Bardzo polecam biuro Galeria Nieruchomości, a przede wszystkim dziękuje za... Anna M Malgosia - opinia (1) Dziękuję Panu Łukaszowi Rajzer za pomoc przy zakupie nieruchomości. Doskonały... Malgosia Ewa - opinia (1) Polecam bardzo miło i profesjonalnie Ewa Paweł - opinia (1) Współpraca z agencją "galeria nieruchomości" przebiegła bardzo sprawnie.... Paweł