CZARDASZ (6) Witam! Czy ktoś z forumowiczów robił/planuje/ był na weselu w Czardaszu na... agga termin ropoczecia kursu malzenskiego w Okraglaku na przymorzu (5) czy ktos wie kiedy ropoczyna sie najblizszy kurs? Lub zna numer telefonu zeby... huher zna ktoś dobrego chirurga? (2) Szukam dobrego chirurga darmowego, tzn. na książeczkę RUM. Czy ktoś z Was zna... Simisola
Slub w piatek (49) Słuchajcie, czy ktos jest moze zorientowani jaki z kosciołów nie robi... Karola81 szukam miejsca na przyjęcie 10-15 osobowe (3) Mam 45 lat . chciałabym zaprosić 10-15 osób na małe niebanalne przyjątko by... Kryna Gtbs (2) Czesc,czy ktos z was mieszka w Gtbs?Interesują mnie osoby,które wpłacały... Ewa26 hub (2) Mam pytanko.Kto ma neta w sieci tv kablowej "SATRA" na Przymorzu?... scorpion gdzie kradna? (5) Siema. Niedawno wprowadzilem sie do Gdanska i troche jezdze. Przewaznie po... rudy Kto w piłe na Przymorzu (1) Jesli masz zespól (min 5 os.) i nie macie z kim grac , zapraszam na... mikpolo Internet na Przymorzu! (1) Czy ktoś się orientuje jak wygląda sprawa ze stałym łączem na Przymorzu?... jjeerry Dom publiczny (4) Mam pytanie gdzie sa w Gdansku jakies domy publiczne? Chodzi mi o jakies... Samotny Internet na Przymorzu (1) Witam Czy ktoś wie czy na terenie Przymorza (dokładnie chodzi o falowce przy... mancziz węgorze poszukiwane!!! (6) Hej:) prosze o namiary na dobre (sprawdzone) wedzarnie wegorzy w 3city!!!... mankiet Okrąglak (3) Szukam namiarów na parafię na Przymorzu tzw. Okrąglak :-))) Czy jest to... milia Nauki przedslubne (5) CZy ktos moze wie gdzie zaczynaja się niedługo nauki przedslubne.słyszałam o... Iwka Polskie Getto-Gdańskie przymoze i zabianka (7) Ostatnio przegladalem sobie nowy numer gazety WPROST i co widze Temat:... ludy0 nauki przedmałzeńskie- gdzie, kiedy? (5) witam, czy ktos wie może gdzie będę niebawem nauki przedmałzeńskie??? plotki... annanna w maju i lipcu 10% rabatu (3) STUDIO FOTOGRAFICZNE zaprasza na sesje ślubne w atelier. W miesiącu maju i... STUDIO huby dc na przymorzu? (2) sa jakies? np. w sieci ProInterent? thx --- przymoze_net_user KSIĄŻKI, KSIĄŻKI, KSIĄŻKI (6) 5 i 6 kwietnia w godz. od 12 do 18 zapraszamy do Czytelni Naukowej w... :-)))