Sklepy (5) Witam jestem nowy. Mam 12 lat i jestem zapalonym rowerzystą. Mam 2 pytania.... Timon kurs j.angielskiego w Empiku we Wrzeszczu-chcesz mieć 50 zł zniżki? (1) napisz do mnie maila magdii@op.pl a otrzymasz rabat 50 zł, naprawdę warto:) M. planujesz zapisać się na kurs języka angielskiego w Empiku we Wrzeszczu? (1) napisz do mnie maila a powiem Ci co zrobic by otrzymac rabat 50 zl !... M.
CZy to prawda ze kosciołu na czarnej we wrzeszczu nie mozna stroic??? (6) ? iga fryzjer na klonowej we Wrzeszczu?? (1) czy ktos wie jak jest w salonie we wrzesczu na ulicy klonowej. chodzi mi o... Ada2 salon beauty (3) czy salon BEAUTY we Wrzeszczu ma stronę internetową?? Proszę o pomoc! Asiek1 Szycie sukienki (21) Przynosisz model jaki chcesz a oni go szyją po rozsądnej cenie...wczoraj... sylvia kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (2) Czy któraś z Was miała lub będzie miała ślub w Kościele Zmartwychwstania... Illatanka STUDIUM EDUKACJI KADR (1) Jak w temacie. Chciałabym uzyskać jakieś informacje o owej szkole mieszczącej... Ma_gda szukam noclegu (3) Hejka.Szukam noclegu za przystepne pieniadze 30-40zl na ten weekend najlepiej... gosciu suknie ślubne (11) Czy mozecie mi polecic jakies salony sukien slubnych????? Najlepiej w Gdansku beatrycze7 fittnes club ??? (10) do ślubu mam 8 miesięcy i myślę, że czas zacząć zrzucać zbędne kilogramy.... asiaczek dekoracje kościoła (22) czy ktoś wie gdzie można wypożyczyć, albo kupić w miare tanie kokardy do... MAgi7878 Pomyłka (1) kto hajta sie ,ale 10.VI.2006 na cZarnej we Wrzeszczu???:):):):) sylvia Gdzie kupić ładny paier do zaproszen??? (14) Hejka, czy orientuje sie ktos gdzie mozna kupic ładny papier w rozsądnych... Modern_Lady gdzie na kick boxing (7) czy ktos sie orientuje gdzie w Gdansku mozna zapisac sie na kick boxing? i... LENA25 potrzebny nr tel!!!!!!! (9) Czy ktos z was ma moze nr tel do Parafii Najswietrzego Serca Jezusowego na... olenka i wiktor 3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz na Czarnej (2) jest ktoś jeszcze?:) greta 3 czerwca parafia NSJ Wrzeszcz (1) czy jest ktoś z tej samej daty i tej samej parafii greta 27.05.06 kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (1) Bierzemy ślub 27 maja w kościele Zmartwychwstania Pańskiego we Wrzeszczu. Czy... Illatanka