Czy można jeździć ul.Słowackiego na rowerze?? (22) Witam! Mam do was pytanie! Czy można jeździć na rowerze ul.Słowackiego? A... !!! fryzjer porażka!!! (15) byłam na fryzurze próbnej u fryzjera w gdańsku -wrzeszczu chciałam luźną,... mmegi Przeznaczenie? (3) Zobaczyłam Cie na stacji skm we Wrzeszczu. Sluchales muzyki otulony ciepla... nati
do Baśki (2) czy mogłabyś napisać mi numer telefonu do p. Asi z saloniku... gocha Paznokcie żelowe (4) Dziewczyny, słyszałyście a może korzystałyście z salonu "studio paznokcia"... Znajoma kosmetyczka (1) czy ktoś zna numer telefonu do salonu kosmetycznego na ulicy gen.de Gaullea... gocha korki z matmy / fizy (1) jestem studenetem PG ETI I rok, zakres gim i liceum.. najchętniej okolice... piorek Mistrzostwa Gdańska w MTBO (4) Witam Serdecznie zapraszam na kolejną edycję Mistrzostw Gdańska w Rowerowej... Karol Kalsztein NIEDZIELA 9 października o godz: 11.00 Zakończenie sezonu letniego 2005 z ognis (1) Spotykamy sie w niedzielę 9 października o godz. 11.00 przed dworcem PKP we... OBCY dobry laryngolog potrzebny od zaraz (2) Czy ktoś może polecić dobrego laryngologa dziecięcego - jeśli to ma jakieś... awmi slub (4) Kot ma slub w kosciele na Czarnej we Wrzeszczu 26 sierpnia 2006. A moze jest... Yplocka paznokcie (1) Hej hej!!! Wybieram się do Salonu Miami we Wrzeszczu. Dziewczyny - byłyście... anulka Weekend ze Speed Bike Team'em (1) Weekend ze Speed Bike Team'em 24.09.2005... Tacoo cristal (1) czy ktos slyszal jakies opinie o tortach z cristala we wrzeszczu? nysia Dom Nauczyciela - ktoś zna? (7) Myślimy nad zorganizowaniem wesela w Domu Nauczyciela we Wrzeszczu, czy ktoś... t h o m a s 21 Sierpnia rajd nad jezioro ORLE (9) Witam bardzo serdecznie 21 sierpnia nasza Grupa-Speed Bike Team organizuje... Tacoo kawiarnia (3) Szukam jakiegos fajnego miejsca gdzie mozna wypic kawe. Miejsce z klimatem.... satraaa rondo komorowskiego (4) Witam Możecie mi powiedzieć jakie ulice łączą się na Rondzie... k1089 Bardzo pilne (15) Dziewczyny, proszę o pomoc. Pilnie poszukuję salonu we Wrzeszczu gdzie... Anulka Ostrzegam przed Vis'Art! (10) Gdyby ktoras z Was zbladzila do tego zakladu fryzjersko-kosmetycznego we... Szafira