Zadowolona mama - ocena (1) Świetna szkoła. Moje dzieci ją uwielbiają. Przyjazna atmosfera i masa zajęć... Zadowolona mama Rodzic - ocena (1) Niestety, czytam te wpisy z przed lat.... i nic sie nie zmieniło. mamy takie... Rodzic Anna - ocena (1) Nauczyciele z pasją. Atmosfera w szkole. Daję 6 * Anna
Karolina - ocena (1) Szkola nastawiona na ucznia i dbająca o jego zainteresowania oraz zwracajaca... Karolina Były uczeń - ocena (1) Szkoła słaba. Uczniowie, w miarę przechodzenia do kolejnych klas, stopniowo... Były uczeń Matka (4) Syn chodzi do szkoly juz drugi rok. Nie jest to szkola selektywna, nie... Karolina Zdecydowanie nie polecam (4) Nie jestem zadowolona z tej placówki. Zdecydowanie nie spełnia moich wymagań... Zawiedziona Mama Odradzam (5) W szkole panuje niebywały chaos, nie ma zachowanej żadnej dyscypliny. Dzieci... Pola Opinia z perspektywy czasu (8) Zastanawiamy się skąd takie pozytywne opinie poniżej,a to chyba dlatego,że... Zawiedzeni rodzice Gratulacje (2) Szkoła super pod każdym względem. Moja córka zaczęła naukę we wrześniu 2015 i... zuzia778 NAJLEPSZA (2) Wszystkich tutaj laczy jeden cel: troska o dobro dziecka/ucznia. Dlatego tez... ja Szwankuje angielski (3) Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie poziom nauczania języka angielskiego. Tu... Jan rodzic - opinia (2) Jeśli szukacie bezpiecznego, przyjaznego dziecku środowiska to na pewno nie... rodzic Nic lepszego (4) Mam troje dzieci w GSS. Uważam, że nie mogło im się nic lepszego przydarzyć.... bardzo zadowolony rodzic Cudowna (1) Szkola jest wspanialym i ulubionym miejscem moich 2 corek. Kochaja swoje... Mama Gratulacje (1) Szkoła super pod każdym względem. Moje dziecko chodzi tam od września 2015 i... zuzia778 Gdyńska Szkoła Społeczna Polecam (2) Tą szkołę mogę polecić każdemu z czystym sumieniem. Syn który miał problemy... Zadowolony Rodzic OPINIA O SZKOLE (1) W szkole od 5 lat jest moja córka. Jej rozwój jest dla mnie zdecydowanie... rodzic Gdyńska Szkoła Społeczna (1) Szkola godna polecenia! Nauczyciele z powolania, podchodza do kazdego ucznia... mama OPINIA O SZKOLE (2) W szkole od 5 lat jest moja córka. Jej rozwój jest dla mnie zdecydowanie... zadowolona mama uczennicy