Good Morning Vietnam

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 83A

Wietnam w Gdyni (1) Bardzo przyjemna i fachowa obsługa. Kelener zna się na rzeczy zna skład dan... Kuba Pysznie, miło i nie drogo. (1) Jedzenie po prostu pyszne! Zrobione zawsze że świeżych produktów a w dodatku... Marcel Polecam !!! (1) Jedzenie bardzo dobre , doprawione świeże , smaczne !!! Wspaniała obsługa i... Alexis
Pysznie 😊 (1) Restauracja obiegajaca od całej masowki znajdującej się w Gdyni. Jedzienie... Mateusz Jedzenie pyszne, obsługa TRAGEDIA! (1) Może to nie reguła w tej restauracji, ale pan "kelner", który nas obsługiwał... Jakub Średnio (1) Sajgonki i kaczka - pycha. Reszta przeciętna... Raczej nie wrócimy. Martyna Nie polecam (1) po dluzszym czasie powrocilem do good morning wietnam na wspanialą kaczke, to... Paweł Nie polecam!!!! (1) Dania bez wyrazu. Obsługa niemiła. Pani manager, po zwróceniu uwagi na ponad... Sylwia Polecam (1) Już kilkukrotnie miałem zawitać do tego miejsca ale zawsze cos stawało na... kk KELNERKA WYMUSIŁA DZIŚ NAPIWEK - żenująca sytuacja! NIE POLECAM! (2) Nasz rachunek wynosił 43zł , miałem banknot 50zł - na to kelnerka przy... maja i dawid najlepsza kuchnia orientalna w Gdyni! (1) Jedzenie przepyszne! Kilka dań wegetariańskich do wyboru, warzywa soczyste i... zachwycona polecam (1) Zawsze pysznie, swiezo i wspaniala atmosfera. Moja ulubiona restauracja! lkuna Fatalna obsługa (1) To BYŁA moja ulubiona restauracja. Fakty są takie: Jedzenie było przyzwoite.... Aleks palce lizać (1) jedzenie pięknie podane, smaczne i ze świeżych produktów :) obsługa uśmiechnięta mjakmama Pyszne (1) Dzisiaj bylam poraz pierwszy i nie moge doczekac sie kolejnej wizyty. Ja... K Zdecydowanie godna polecenia (1) Właśnie wróciliśmy stamtąd z żoną. Na początku po sajgonkach, żona zwykłe na... Yoszko kaczka pycha (1) trzymają poziom. kaczka jak zwykle pyyyyycha kasia Pysznie!!! (1) Jedzenie naprawde bardzo smaczne,podane w ciekawy sposob,w mysl zasady ze... Elzbieta Rozczarowanie (1) Restauracja prezentuje się bardzo fajnie , wystrój prosty i przyjemny.... Simon REWELACJA! ! ! (1) Po przewertowaniu kilkunastu opinii zdecydowalismy sie na obiad w tym... jakaja