Good Morning Vietnam

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 83A

zawsze doskonałe jedzenie :-) (1) Jadamy tam od mniej więcej roku i nigdy nas nie zawiedli :-) W każdym dniu... Asia petarda!!!najlepsze miejsce w gdyni!!1 (1) w zyciu nie byłam w tak dobrej restauracji! orientalne, wyjątkowe smaki, a... Ola Rewelka ;) (1) Wieczór Walentynkowy udany! Właśnie sobie przypomniałam o zupce Viet mniam!... Maja
Mario - opinia (1) Potrawy najwyższa klasa, świeże produkty, oryginalne smaki. Jak do tej pory... Mario Super (1) :Pierwsza klasa z dziesięcioma gwiazdkami.Jestem bywalcem wielu restauracji... Beata przepyszne swieze pachnace (1) jest to moja i mojego chlopaka ulubiona restauracja, zawsze swieze pyszne,... ania Na wynos (1) Jak na razie najlepsze jedzenie na wynos, jakie udało nam się zamówić w... Maciek Polecam wszystkim! (1) W restauracji byliśmy razem z naszymi znajomymi w ostatnią sobotę. Każdy z... dorota851 P&Z - opinia (1) Całkiem dobre i smaczne, dobra lokalizacja, czysto, a na potrawy nie trzeba... P&Z Fajne miejsce...było... (1) To było fajne miejsce z dobrym jedzeniem. W trakcie roku zmienił się pewnie... Kocio już nie polecam (1) jakieś półtora roku temu gorąco polecałam tą knajpę no ale niestety muszę to... kohanka Nasza ulubiona restauracja :) (1) Do Good Morning Vietnam chodzimy z chłopakiem gdy tylko mamy ochotę iść... Karolina pyszne jedzenie (1) polecam gosc2 poezja smaku (1) Będąc w Gdyni na urlopie odwiedziliśmy tą restaurację, gdyż lubimy lekkie i... Kasia Rzeczywiście, świetne miejsce (1) Pierwsza - i od razu bardzo udana - wizyta w Good Morning Vietnam.... Brett Najlepsza restauracja w Trojmieście ! (1) Zostaliśmy zaproszeni do tej restauracji przez córke.Oboje zbytnio nie... Magda Drogo i niestety tylko przeciętnie (2) Z uwagi na to, że uwielbiam kuchnię chińską, której niestety w Trójmieście... Ela druga opinia po kilku miesiacach (2) Od pierwszej wizyty w lutym byłam wielokrotnie gościem Good Morning Vietnam,... Ewa Super (1) Palce lizać, obsługa wyjaśniła co i jak :) 100% zadowolenia. Na pewno tam wrócę Zylas koniecznie! (1) poza londyńskimi knajpami to było moje najlepsze doznanie kuchni azjatyckiej.... osa