Good Morning Vietnam

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 83A

pyszne (1) O restauracji powiedzieli nam znajomi, którzy także byli zachwyceni... Agnieszka Bez konkurencyjna restauracja ! (1) Rewelacja ! Od dzisiaj jestem stałym klientem tej restauracji. Krótko pisząc,... Łukasz Nareszcie... (1) Czekaliśmy na taką restauracyjkę od dawna. Jedyny jej minus że nie można w... Caramba
rewelacja (1) Sajgonki z sosem orzechowym są najlepsze! Próbowałam tam już większości dań i... Lenka nice (1) miło, pysznie i cenowo akceptowalnie:) Fajne kombinacje smaków, pyszna... maciej Bardzo miło!! (1) Byliśmy z Olą drugi raz w tej przemiłej restauracyjce. I będziemy bywać tam... Marcin i Ola Jest smacznie :) (1) Postanowiliśmy rodzinie (2+2) sprawdzić opinie o tym lokalu (szczególnie po... PS Jestem pod wrażeniem! (1) Trafilam do tej restauracji przez przypadek i przyznam, ze bez przekonania... Weronika niestety coraz gorzej (2) Pierwsza wizyta to doskonałe wrażenie, następne coraz gorsze, ostatnia to... smakosz SUPER JEDZENIE !!!!!!!!!!!!!! (1) Bylam ze znajomymi w tej restauracji,dania które zamówiliśmy były poprostu... Karolina W. REWELACJA! (1) REWELACJA! Jestem zachwycona. jest to chyba pierwsza restauracja w której mam... Anka22 Rewelacja! (1) W końcu skosztowałam w Polsce prawdziwych wietnamskich smaków, takich samych,... j G. :-) - opinia (1) Jadam tam regularnie co pare dni po prostu rewelacja!Sajgonki z sosem... G. :-) Dużo warzyw i orentalne smaki - dietetyk poleca :) (1) Polecam jako jedną z niewielu restauracji ze zdrowym jedzeniem (no chyba że... Mój Dietetyk Rewelacja! (1) Gorąco polecam restaurację! Ładny wystrój, miła obsługa, a jedzenie po prostu... Marta REWELACJA! (1) Jedzenie na prawdę przepyszne, ceny nie wysokie, porcje solidne, ciekawy... Helenka Polecam! (1) Smacznie, oryginalnie, w dobrej cenie - Polecam. R. Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim naprwde warto swietne jedzenie i klimat.Bede tam napewno... Tomek pycha (1) rewelacja, jedzmy tam wszyscy żeby nie poszli z torbami! anonim