Good Morning Vietnam

Restauracje

Gdynia, Świętojańska 83A

Polecam w 100% (1) Kuchnia azjatucka jest moją ulubioną, a w Trójmieście naprawdę ciężko o... Tomek Booombaaa!!!!!! (1) W każdy weekend jadam na mieście, uwielbiam kuchnię indyjską, chińską,... Magda Prawdziwa egzotyka (1) Wspaniałe, aromatyczne, przygotowane ze swieżych składników dania. Kuchnia... Beata
polecam (1) Rzeczywiście nie byłam przekonana aby odwiedzić to miejsce. Ostatecznie... wittowa Woooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww... (1) Sklamalbym piszac ze wybralem ta restauracje przypadkowo......spedzilem kolo... radek Najlepsza restauracja w Trójmieście (1) Wszystko to, co zostało już napisane, jest absolutną prawdą - świeżość i... Magda !!!jedzenie petarda!!!! (1) To była moja pierwsza wizyta w tej restauracji i zdecydowanie nie ostatnia.... moka Jedna z lepszych restauracji w Gdyni (1) Zawsze wracamy, kelnerka w brązowych, kręconych włosach urocza, poznaje nas u... Luna Prawdziwy orientalny smak. (1) W restauracji Good Morning Vietnam bylismy już drugi raz. Jedzenie świeże i... Ola Super (1) Byliśmy pierwszy raz i na pewno będziemy wracać. W Gdyni jedna z nielicznych... Kocio Polecam (1) Polecam jerry1234 Pysznie i miło (1) Jedzenie bardzo ładnie podane i naprawdę smaczne. Miła obsługa, ceny jak na... gość subtelna "chińszczyzna" (1) Uwielbiam wschodnią kuchnię.To co dotychczas mi przeszkadzało w orientalnych... Aga Super (1) Nic dodać, nic ująć. Po prostu super! Krzys SMACZNIE, SWIEZO, MILO I NIE DROGO!!!! (1) PYSZNE SAJGONKI, PYSZNE ZUPY I SALATKI NAPRAWDE GODNE POLECENIA MIEJSCE,... Tonia Gdynianin - opinia (1) Jedzenie bardzo bardzo dobre, podane w bardzo elegancki sposób i przez bardzo... Gdynianin Piotr - opinia (1) Restauracja posiada bardzo bogate menu (kurczak, kaczka, wieprzowina,... Piotr jak dla mnie super (1) rewelacyjna kuchnia ! Kanga Jedna z lepszych restauracji w 3mieście (1) Od dawien dawna nie byliśmy z mężem w tak dobrej restauracji. Dania z karty... Kasia i Piotr Świetne miejsce (1) Do Good Morning Vietnam trafiliśmy z przyjaciółką trochę przez przypadek.... Marek