GOSPODA

Restauracje

Gdańsk, gen. Antoniego Giełguda 4

Nati - opinia (1) Wszystko bardzo fajnie, smacze potrawy naprawdę polecam Nati Rodzinny obiad (1) Witam., polecam lokal, obsługa sympatyczna i miła kelnerka nie przeszkadzały... Rafal Przypadkowa Pani 5 maj! (1) Byłem z rodziną w niedziele na obiedzie. Jedzenie pyszne jak zawsze. Obsługa... Andrzej
Bardzo słaba knajpa!!! (1) Wszystko źle. Byłem 3 maja 2019 na obiedzie. Najpierw czekaliśmy na Menu, bo... Gość Polecam (1) Wybrałam się z rodziną na obiad. Było smacznie, duże porcje. Obsługa bez... Ania POLECAM (1) Pierogi z mięsem oraz ruskie po prostu obłędne. Gospoda na dobry początek... Magda Sylwester (1) Sylwester świetny miła obsługa jedzenie pyszne ale muzyka była słaba szkoda a... Lusia Sylwester (1) Tegoroczną imprezę sylwestrową zaliczam do wyjątkowo udanych. Pyszne... Rafał Pyszne jedzonko (1) Ostatnio wybraliśmy się z rodzinką na obiadek, byliśmy bardzo mile... Stanisław Jedzonko i klimat jak w domku (1) Jedzonko przepyszne barszczyk ,uszka i inne potrawy smakowały jak w domu u... Wierny klient pozytywne zaskoczenie (1) przejeżdżałam koło tego miejsca tysiące razy i jakoś mnie nie zachęcało -... #mniammniam opinia (1) Super miejsce, obsługa fantastyczna, uśmiechnięta,menu szerokie, pyszne... Antoni Fatalna obsługa (1) Tragiczna obsługa.Pani będąca przy barze z łaską odpowiadała na zadane... Małgorzata Znakomicie (1) Miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, przystępne ceny, lokal godny polecenia Robson Dobre ale. . (1) Oczywiscie wystroj ładny i klimatyczny,tzw.wiejski stol ze smalczykiem fajny... Ewa super (1) klimat , jedzenie bardzo dobre polecam Gospodę. Miałem okazję być na 2... Paweł Wilkicki Napewno wroce jeszcze nie raz :) (1) Ostatnio bywam niestety tylko w czasie urlopow,ale zawsze z ogromna... Aneta Impreza rodzinna (1) Byłem z żoną na chrzscinach. Super klimat. Mega miła obsługa. Jedzonko pyszne... Adam Podbijam ocenę (1) Na pewno nie jest to restauracja która zasługuje na tak niską ocenę. Według... Roy Żenada to mało powiedziane (1) Sylwester2015 to jedna wielka porazka'nigdy wiecej,moze jak bedzie to... nigdy wieceeej