GOSPODA

Restauracje

Gdańsk, gen. Antoniego Giełguda 4

zenada (1) Ostatni raz tam moja noga sie znalazla.Sylwester jedna wielka porazka,nigdy... niezadowolony Super klimat (1) Bardzo miłe miejsce na zimowe mrozy. Kominek i pyszne jedzenie niczego więcej... M. Dzisiejszy obiad (1) Po południu byliśmy na obiedzie dziećmi, gdyz rok temu bylismy na zestawie... Jarek P.
Chrzciny w Gospodzie (1) Organizowaliśmy w listopadzie 2014 chrzciny w restauracji Gospoda i jesteśmy... Aneta Godne polecenia (1) W dniu wczorajszym byłem wraz z żoną wieczorem jedliuśmy obiad , z którego... Janusz Spotkanie (1) Witam, byliśmy w Gospodzie w kilka osób. Obsługiwał nas Pan , bardzo skory do... Ewa MASAKRA to mało powiedziane (3) Obsługa beznadziejna, niekulturalna, nieprofesjonalna, stoły brudne, a panie... Zdegustowani klienci z poważnej Nigdy wiecej tam nie pójdę!!!! (1) Właśnie wróciłem z tej niby restauracji a raczej zwykłej knajpy. Oczekiwanie... Lazansky Przyjemnie się wraca (1) Gospoda jest częstym punktem moich wizyt wraz z rodziną. Obsługa miła, chętna... Krystyna A moglo byc tsk pięknie (1) Szkoda, szkoda, szkoda.... Ze mimo świetnej obsługi przepysznych dań. Wcale... julaa Przyjemnie (1) Wybraliśmy się tam z mężem pierwszy raz i byliśmy miło zaskoczeni. Po... Agata Długo! (1) Najpierw oczekiwanie na kelnerke, potem GODZINA na danie główne! Mimo... Wrzeszczanin kiedyś było lepiej (1) fakt faktem dziś w restauracji było oblężenie, w końcu święto zmarłych no i... celebrytka Świetne domowe jedzonko. (1) Byliśmy całą rodziną. Miejsce ciepłe i przyjemne. Jedzonko naprawdę dobre.... Mirka Polecam (1) Zabawne co napisał mój poprzednik. Od kiedy ozdoba talerza to... Ania podeszwa (2) Na dania czekaliśmy 45 minut, zdecydowanie za długo. Mało tego, nie bylismy... bartek Świetne chrzciny (1) Bardzo fajnie przygotowany stół, panie bardzo miłe, nasi goście zadowoleni.... Miron beznadziejna obsługa (2) jadac do gospody spodziewalismy sie mile spedzonego czasu z rodzina. i taki... zniesmaczona organizacja niestety na minus (2) na podejście kelnerki czekaliśmy 20 minut, na obiad 65 minut. zbyt długo.... robert Fajnie (1) Wybrałem się tam z partnerką w Walentynki. Tłoku nie było, restauracja ma... Krzysiek