GOSPODA

Restauracje

Gdańsk, gen. Antoniego Giełguda 4

Swojsko (1) Przystępne ceny i duże porcje. Dla Pasibrzuchów ;) pl WYSOKA JAKOŚĆ ADEKWATNA DO CENY (1) Jest to miejsce nie najtańsze, ale jedno z tych w których warto przepuścić... Lucyna Bardzo fajne chrzciny (1) robiliśmy w restauracji chrzciny, jedzonko bylo bardzo fajne i dobre. obsluga... Tereska
Pozytywnie , ale nie zwala z nóg. (1) Miejsce z charakterem i wystrój nie powtarzalny. Obsługa miła. Tylko jedzenie... stracony klient Polecam. (1) miejsca położenia chatki bardzo fajne, szczególni kiedy odbywają sie tam... Krzysztof Serdecznie Polecam (1) Bardzo miła i szybka obsługa, jedzenie smaczne i estetycznie podane.Polecam Arek POLECAM (1) Polecam serdecznie, byłam niejednokrotnie ,obsługa na medal,kelnerki bardzo... Miła Pani. jak dla mnie na plus :) (1) duże porcje, jak to kolega okreslił, juz nie moge, ale co poradze jak takie... Anka Sylwester 2010/2011 (1) Bardzo miło wspominam Sylwester 2010/2011w którym brałam udział, fajny klimat... Klara wielki zawod (1) restauracja reklamuje sie nie korzystaniem z polproduktow. Jakiez bylo moje... mya mega mega mega fajnie (1) polecam wszystkim 1000000000000000000% pozytyw.... marcin masłowski Smacznie i w milej atmosferze (1) Lubie tu zajrzec.. Jadlem rozne potrawy i zawsze mi smakowalo! Polecam... andy Bufonom i zgorzknialcom nie polecam... (1) ...polecam natomiast normalnym ludziom:] Mój charakter pracy zmusza mnie do... Tomek Wspaniale spedzony czas (1) Wybralam sie z chlopakiem do Gospody poniewaz juz bylam tam kilka razy i... Kasia Gorąco polecamy (1) Bywamy z rodziną w różnych restauracjach, ale na Placu Zebrań Ludowych jest... Monika i Ludwik Jak w domu (1) Od kilku lat jadamy całą rodziną w tej restauracji,bywamy w innych...ale... Tomek Miło spędzony czas z rodziną. (1) Polecam w szczególności rodzicom. Wyjątkowe otoczenie z placem zabaw, i... JayDee REWELACJA (1) JESTEM CIEKAWA KOMU TAK BARDZO ZALEZY NA WYSTAWIENIU TAK WREDNYCH OPINII TEJ... MAŁGORZATA Obiad w miłym otoczeniu (1) Byliśmy w Chacie na obiedzie rodzinnym z okazji ślubu młodych. Było bardzo... dekabe urodzinowa niespodzianka!!!! (1) Witam wszystkich zainteresowanych pójściem do Gospody .W niedzielę wybraliśmy... bogumiła