GOSPODA

Restauracje

Gdańsk, gen. Antoniego Giełguda 4

zmiencie obsluge!!!!! (1) z tego co zauwazylem sa dwie zmiany jedna kojarze od wielu lat panie sa... Adrian Potrawy i obsloga byla... (1) SUPER!!! Dziekujemy Paniom kelnerka Joli i Justynie za bardzo mila obsluge,a... Staly klijent Gospody W.P Pozory mylą (1) Miał być niedzielny obiad z dziećmi i ze znajomymi. Nic z tego nie wyszło.... Wołoszyk
pjetia - opinia (1) Zarezerwowałem stolik dla niepalących w piątek na niedziele. Po przyjeździe... pjetia ja też polecam (1) kilkakrotnie odwiedzałam Gospodę i wychodziłam bardzo zadowolona, tak też... goga Iza - opinia (1) witam. W gospodzie byłam ostatnio po raz trzeci,Jakież było moje... Iza Nie zgadzam się (2) Spędziłam z koleżankami bardzo miłe popołudnie i wieczór. Nie miałyśmy... sopocianka Ciezko to nazwac restauracja! (1) Witam! Zdecydowalem sie napisac poniewaz uwazam, ze kazdy powinien wiedziec... Adam G. profesjonalna obsługa (1) bardzo było mi miło kiedy od swoich gości usłyszałam słowa pochwały i... kasia super i polecam wszystkim (1) super i polecam wszystkim Witam.Musze pochwalic bardzo tą restauracje.... adacho Polecamy (1) Polecamy na spotkania koleżeńskie w górnej części: -ok.20 osób w częsci dla... Daśka szefowa odstrasza! (2) Mało profesjonalna obsługa strasznie irytuje! To co jest niedopuszczalne to... Sylwia super zabawa (1) Spotkanie po latach ,trafiliśmy do chaty w Sopocie nikt z nas się nie... TOMEK bardzo przyjemnie (1) 3.09.2009 byliśmy gośćmi restauracji na uroczystości, organizowanej przez... majka To jest niewiarygodne -nawet nie zdąrzyłam tam pójść i zjeść (1) To co teraz napisze jest niesamowite -zadzwoniłam do Gospody,aby dowiedzieć... zainteresowana imprezą wspaniale... (1) Zaprosiłem do Gospody swoją żonę na "romantyczny" obiad. Było wspaniale. Miła... Grzegorz Niezadowoloni klijenci - opinia (1) Obsługa mało sympatyczna,sztućce brudne,jedzenie średnie,no i smród... Niezadowoloni klijenci Chata_Chłopska_ale_chyba_za_wsią (1) Jeszcze następnego dnia czuję swąd ubrań od dymu i tego (chłopskiego ?)... Cezary Orłowski masakra!!!!! (1) masakra!!!!! Michał dobre jedzenie (1) co tu duzo mowic :) jedzenie dobre, mila obsluga, spore porcje i swietne... wojtek