Bożena Świeczkowska - opinia (2) Dziękuję dr Przemkowi Jasinskiemu za bezbolesne wyleczenie, trudnego przez... Bożena Świeczkowska Grażyna - opinia (2) bardzo fajna obsługa i Pan Doktor Jasiński. Wyposażenie też super Grażyna Romuald Świeczkowski - opinia (2) Jestem starszą osobą i całe życie bałem się dentysty. Moje podejście zmieniło... Romuald Świeczkowski
Andrzej S. - opinia (2) W innych centrach nie dawali mi szans na aparat tłumacząc to szkliwem. Tutaj... Andrzej S. Alicja - opinia (2) Podejście do pacjenta na najwyższym poziomie, tak samo jak jakość wykonywanej... Alicja Dr Szczygielska (1) Zdecydowanie polecam wizytę u tej właśnie Pani. Ekstrakcja ósemki odbyła się... Ela Super (1) Polecam z czystym sumieniem dr Annę Mieszkowska :) Całe centrum bardzo... Martyna Leczenie zębów? Tyko w HC na Miszewskiego! (1) Nikt nie lubi wizyt u dentysty. Ja jestem panikarą a dentysty bałam się jak... Aleksandra B. Dr Marta szczygielska (1) Cudowna dr ,świetny fachowiec ,wspaniała osoba zawsze o ciepłym podejściu do... Grazyna Polecam (1) Szybko, bezboleśnie i wcale nie duzo drozej niz u innych dentystów Najlepsza... Magda Polecam Dr Martę Szczygielska (1) Profesjonalizm! Polecam Dr Martę Szczygielska... Bardzo miłe i profesjonalne... Sara Ból zęba (2) Polecam !!! Po mimo że ceny są spore ale nie dziwi mnie to bo kto by chciał... Kamil Dr Jasiński jest najlepszy (1) Dr Jasiński wyjaśnił mi wszystko, wstawił mi dwa implanty siódemek w... Ola Profesjonalizm usług (1) Godne polecenia dla wszystkich. Zabieg przebiegł idealnie. Bardzo dobra... Marcin Miła wizyta (2) Centrum miłe i przyjazne,usługi na bardzo wysokim poziomie Pacjentka Cudowna dr Szczygielska (2) Wspaniala przychodnia, a najlepsza jest moja ukochana Pani doktor. Zawsze... katiusza Polecam z czystym sumieniem! (1) Niezmiennie, od 2014 roku z zębowymi problemami chodzę do doktor... Ola Warto! (1) Już drugi raz zaufałam Lekarzom z hcentrum w usuwaniu 8. Kolejny raz... Iza podziekowania (1) Dziekuje za udzielona pomoc i leczenie przez zespol Hc stomatologicznego.... michal periodontolog (1) Miałam problem z dużą nadwrażliwością zębów, jedzenie słodyczy lub picie... anna