Miłosz - ocena (1) Zaskoczył mnie tym, że był punktualny. Potem tylko lepiej dobrze zna swój fach. Miłosz Angelika - ocena (1) Spokojny, uprzejmy, skuteczny. Dokładnie taki fachowiec, jakiego potrzebowałam. Angelika Oliwier - ocena (1) Działał spokojnie, bez zbędnych słów. Widać, że zna się na rzeczy fachowiec... Oliwier
Grzegorz - ocena (1) Zepsuty zawór, woda leci, panika. Zadzwoniłem był po 40 minutach. Szybko,... Grzegorz Marek - ocena (1) Najlepsza firma. Polecam Marek Michał - ocena (1) Zadzwoniłem rano, po południu już było po temacie. Bez zbędnych ceregieli,... Michał Miłosz - ocena (1) Zakręcam wodę w kuchni nagle ciśnienie spada, syczenie, panika. Zadzwoniłem,... Miłosz Mariusz - ocena (1) Polecam tą firme. Wszystko ok Mariusz Alan - ocena (1) Zgłosiłem problem wieczorem, rano już był. Szybko, konkretnie, bez... Alan Krystian - ocena (1) Pracownicy wysoko stawiają swoje zadania dzięki czemu prezentują wysoki... Krystian Antoni - ocena (1) Myślałem, że czeka mnie cały dzień bez wody, a on wpadł, naprawił i po... Antoni Natalia - ocena (1) Byłam zestresowana, bo awaria wyskoczyła nagle, a dzieci w domu. Przyszedł... Natalia Jeremiasz - ocena (1) Rano zorientowałem się, że podgrzewacz przecieka. Zadzwoniłem był po dwóch... Jeremiasz Marcelina - ocena (1) Dobrze mieć numer do takiego fachowca. Punktualny, kulturalny, skuteczny nic... Marcelina Karol - ocena (1) Sytuacja awaryjna, woda leciała spod umywalki przyjechał w ciągu godziny,... Karol Wiesław - ocena (1) Wymiana zaworu poszła szybko i sprawnie. Przyjechał z własnymi częściami,... Wiesław Nikodem - ocena (1) Mało kto teraz pracuje tak rzetelnie. Wszedł, zrobił, posprzątał. Jakby go... Nikodem Marek - ocena (1) Najlepsza firma hydrauliczna w gdańsku! Marek Jurek - ocena (1) Wszystko wykonane w porządku. Jurek Wioletta - ocena (1) Ciepły, uprzejmy człowiek. Nie tylko naprawił awarię, ale też sprawdził inne... Wioletta