Karolina - ocena (1) Naprawdę zaimponowała mi jakość obsługi i dbałość o szczegóły, czuję się... Karolina Żaneta - ocena (1) https://chatgpt.com/c/f42dc70d-bd54-4a9a-b06f-2584079db0cd Żaneta Janek - ocena (1) Niedawno skorzystałem z usług hydraulika do naprawy systemu rur w moim domu i... Janek
Kinia - ocena (1) Hydraulik dbał o czystość, sprzątał po sobie. To było naprawdę profesjonalne. Kinia Artur Mierzyna - ocena (1) Wszystko, czego potrzebowałem, to szybka i skuteczna naprawa usterki... Artur Mierzyna Wiesław Juwicki - ocena (1) Polecam cieplutko. Wiesław Juwicki Janusz Wierdzeła - ocena (1) Najlepsza firma. Wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa i termin realizacji... Janusz Wierdzeła Marek - ocena (1) Badanie termowizyjne zostało przeprowadzone sprawnie, a raport był... Marek Weronika - ocena (1) Pracownicy byli punktualni, uprzejmi i wyposażeni w nowoczesne sprzęty.... Weronika Dorota - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy wypożyczającej sprzęt budowlany.... Dorota Katarzyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy zajmującej się wypożyczaniem maszyn... Katarzyna Artur - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy termowizyjnej, z której niedawno... Artur Wiktor - ocena (1) Firma działała szybko i profesjonalnie, dokładnie diagnozując problem z... Wiktor Robert - ocena (1) Proces wynajmu przebiegł sprawnie i bezproblemowo. Pracownicy firmy byli... Robert Błażej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy hydraulicznej, z której skorzystałem... Błażej Kinga - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy hydraulicznej, z której korzystałam... Kinga Dawid - ocena (1) Od początku współpracy byłem pod wrażeniem profesjonalizmu i zaangażowania... Dawid Genowefa - ocena (1) Firma odgrzybiająca i osuszająca wykonała rewelacyjną pracę w moim domu. Po... Genowefa Franciszek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług firmy zajmującej się wypożyczaniem maszyn... Franciszek Aleksandra - ocena (1) Firma zajmująca się odgrzybianiem i osuszaniem mieszkań mogę śmiało polecić!... Aleksandra