Restauracja Hacjenda

Restauracje

Gdańsk, Partyzantów 46

ponad 50 min czekania.... (2) hmm...czytając poniższe opinie, aż chciałoby się rzec...że trafiłam do... MJ pierś w sosie z pesto... (1) Bardzo fajne miejsce, pyszne jedzonko(jak w nagłówku piers w sosie z pesto... system Andrzej - opinia (1) Przesympatyczna obsługa (i do tego bardzo ładna), a łosoś w zalewie octowej -... Andrzej
Nieprzyjemna obsługa i straszny zapach niewyrzuconych petów (2) Bardzo długo oczekiwałem na podanie posiłku.Pani była bardzo opryskliwa.W... SŁAWEK KONESER a ja się nie zgadzam z dwiema ostatnimi opiniami! (1) Po pierwsze to w Hacjendzie nie śmierdzi fajkami, bo to lokal dla... atram_ent_ania fatalna organizacja (1) Miałem okazję być na weselu zorganizowanym przez Hacjendę. Totalny brak... jano NIGDY NIE ZAPOMNISZ TEGO SMAKU.....!!! (1) Być w gdańsku i nie zajść do hacjendy to jakby być w Rzymie i Papieża nie... smakosz Magdalena - opinia (1) W luksusie, ciszy i spokoju oraz w doskonałym klimacie można tu miło spędzisz... Magdalena Łukasz - opinia (1) Przytulnie urządzana restauracja, w której pracują mili i uprzejmi ludzie, co... Łukasz Pycha (1) bardzo miła obsługa, przynajmniej kelnerzy wiedzą po co są i gdzie pracują,... michał REWELACJA!!!! (1) Restauracja Hacjenda w Gdańsku Wrzeszczu to znakomite miejsce aby spędzić... Dagmara bardzo przyjemnie (1) Nie wiem czemu tyle ludzi się czepia...knajpka bardzo fajne i przyjemna nie... Milena Śmierdzi petami (1) Po wejściu do restauracji Pani zapewiniała że lokal jest w całości dla... GreG Smacznie i tanio (1) Czytam negatywne opinie i wydaje mi się, że ktoś był w innej restauracji niż... Agnieszka Totalna REWELKA!!! (1) Jadłem w tym lokalu nie po raz pierwszy.Na walentynki zdecydowałem się na... Marek Walentynkowy Horror!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Lekkie zamieszanie na wejsciu, Panie nie mogą dogadać się który stolik jest... ZMASAKROWANY POZOSTAŁ TYLKO NIESMAK... (1) Pierwszy raz zostałem postawiony w takiej sytuacji w restauracji. Czekaliśmy... Borkowski odkrycie roku (1) wczoraj w tej resteuracji poraz pierwszy gociłem wraz z żoną i dziećmi. To... bart Polecam każdemu, super ! (1) Witam, pierwszy raz gościłem w Hacjendzie w zeszłym roku, od tamtego czasu... Jaro24 Bardzo pozytywne zaskoczenie (1) Wczoraj byłem w Hacjendzie po raz pierwszy i na pewno nie ostatni raz. Jestem... Michał Szarkowski