Restauracja Hacjenda

Restauracje

Gdańsk, Partyzantów 46

jedzenie bez rewelacji (1) Czytając wszystkie opinie na tej stronie doszedłem do wniosku ze należało by... AMPER fuuuu! (1) Do skorzystania z restauracji skłonił mnie wystrój lokalu, jednak po... gosiutek ODKRYCIE (1) Niepozorna z zewnątrz, ale już od przekroczenia drzwi ogarnia Cię... Łukasz Ołtuszewski
rewelacja (1) Restauracja bez wątpienia wysokiej klasy. Przemiła i profesjonalna obsługa,... Betty Wspaniały lokal! (1) Byłam w restauracji "Hacjenda" po raz pierwszy i jestem nią zachwycona!Już na... Jagoda Świetne jedzenie! (1) Knajpa ma wyśmienite jedzenie, powaliła mnie makluba, danie afrykańskie.... Agata Przepysznie, gorąco polecam (1) Polecam wszystkim chcacym dobrze zjeść i spedzić czas w miłej atmosferze Zibi przepyszne jedzonko w miłym i oryginalnym klimacie (1) Rewelacyjne jedzenie, przemiła i kulturalna obsługa. Polecam wszystkim ktorzy... gochens super restauracja (1) witam , czytając opinie jaka pan wcześniej wystawił to mnie bardzo zdziwiło... wiki knajpa nicość pustka- be aware of (1) Po wejściu na pewno nie usłyszysz słowa "dzień dobry". Własciwie to szokiem... egol wiki - opinia (1) witam ,byłam tam juz kilka razy jedzenie jest super , wystrój nie spotykany... wiki Daniel - opinia (1) Zainteresowani negatywnymi ostatnio komentarzami wybralismy sie dziś z żona... Daniel Dobrze było ale sie skończyło (1) Niestety to nie to samo jedzonko :\.Bardzo dobrze sie zapowiadało ale kadra... Jogi wszystko co dobre szybko sie konczy ... (1) z przykroscia musze stwierdzic, ze lokal ten w ostatnio znizyl sie do bardzo... rafi Pełen profesjonalizm (1) Idealna i piękna obsługa!!! lex miłe miejsce (1) byłam tam już 2 razy z przyjaciółmi, mila atmosfera, staranna obsługa, fajne... Ania dzisiaj się wybieram do hacjendy (1) uwaga do izy - jak chcesz się truć papierosami to wybierz po prostu inny... neo310880 miło, pysznie i blisko :-) (1) Już kilka razy miałem okazję przekąsić conieco w Hacjendzie.Sprawna i miła... Marek Powrócę tam na pewno (1) Bardzo fajna restauracja! Jedzenie jest przepyszne, bardzo roznorodne... Monique nareszcie coś we Wrzeszczu (1) W lokalu jeszcze dość pusto, ale obsługa bardzo się stara. Super, że nie... P.