Restauracja Hacjenda

Restauracje

Gdańsk, Partyzantów 46

sylwester 2011 (1) bardzo udana impreza,przemiła obsługa,świetny klimat,muzyka super,świetny... gość Sylwek 2011/12 (1) Byłam po raz pierwszy w tej restauracji wraz ze znajomymi i jesteśmy wszyscy... ewa Świetny Sylwester (1) Byłem z małżonką na organizowanym w tej restauracji balu sylwestrowym. Oboje... Grzegorz
Super knajpa! (1) Bardzo fajny lokal, z miłą obsługą i świetnym jedzeniem. Idealny na imprezy... robfox SYLWESTER 2012! (1) Dawno się tak dobrze nie bawiłem, widać że właściciele skupiają się na... Tomasz W. świetne staropolskie jedzenie (2) świetne staropolskie jedzenie bea69 Grzegorz - opinia (1) Bardzo miła atmosfera. Panie w obsłudze też były bardzo miłe polecam to... Grzegorz Super restauracja (2) Nie zgadzam sie z poprzednia opinią,też byłem na imprezie okolicznościowej w... klient z Angli Hacjenda restauracja sala weselna Gdańsk (1) Od początku istnienia tego lokalu bywam tam raz lub dwa razy w tygodniu kiedy... Marcin Grochowski Pięknie i przytulnie (1) Gdy weszłam do restauracji zobaczyłam piękne stoliki, przez drzwi na sale... Kania Świetna restauracja (1) Z zewnątrz wygląda bardzo niepozornie, nigdy bym nie zwróciła na nia uwagi.... Ola K Obiektywna opinnia (1) Restauracja hacjenda pozytywnie mnie zaskoczyła. Porcje duże w stosunkowo... Krzysiek Polecam (1) Wraz z żoną zorganizowaliśmy chrzciny naszej córy, od początku umawiania... Paweł Rewelacja:) (1) O tym lokalu mogę wyrazac sie tylko pozytywnie:) Zorganizowalismy tam... Sandra Wrażenie pozytywne (1) Bardzo ładny wystrój, miła obsługa, duże porcja jedzenia, schabowe w... Małgosia wielkie rozczarowanie (1) Zdecydowaliśmy się na obiad rodzinny w Hacjendzie po licznych pozytywnych... LG klapa walentynkowa przez "restau.racje" Hacjenda (1) Dnia 13.02.2010 wybrałem się z dziewczyną na kolację walentynkową.... nieznajomy Rewelacyjne inprezy karaoke (1) Ładne wnętrze, oryginalne ozdoby, zegar, na który nikt nie patrzy, bo... Iwona i Marek pizzza rzondzi (1) !!! no i keczup!!! jolanta Najgorsze jedzenie jakie w życiu podano mi w restauracji (1) zamówiłam danie kuchni arabskiej i kelnerka przyniosła mi ....koloru brunatno... Jolanta Kowalska