Restauracja Hacjenda

Restauracje

Gdańsk, Partyzantów 46

Super Sylwester 2012/13 (1) Super zabawa,smaczne jedzenie,przemiła obsługa,jesteśmy z żoną bardzo... Pan w średnim wieku SYLWESTER 2013!!!! (1) W tym roku mieliśmy problem,gdzie udać sie na sylwestra.Znajomi żony... Jacek :) (1) Trafiłam przez przypadek na obiad i...- wystrój przyjemny, obsluga... Asia
Uroczystość (1) Zorganizowałam w restauracji 50-lecie ślubu rodziców. Zarówno Jubilaci jak i... Joanna Zjazd (1) Miła atmosfera. Bardzo dobry kontakt z obsługą i szefostwem. Jedzenie... Jerzy Kwiatkowski Swietna restauracja. (1) Obsluga - będąc parę razy - za kazdym razem przyjemna, mila obsluga, kiedyś... MZ wyjatkowo udane wesele (1) Dziękujemy Szefostwu lokalu oraz obsłudze za wspaniałą organizację naszego... Basia Ostatki (1) Czytając komentarze odnośnie ostatków mam wrażenie, że byłam z mężem na... Gosia ostatki (1) Jadam czasem w Hacjendzie ale w ostatki kucharz naprawdę się postarał.... Marian Wspaniale i smacznie (1) W zeszłą sobotę udałem się z narzeczoną do Restauracji Hacjenda i jestem pod... Grz żenada (1) Jestem bardzo rozczarowany imprezą ostatkową w Hacjendzie. Pierwszy minus -... Gość Ostatkowy super impreza (1) MIELIŚMY PRZYJEMNOŚĆ ODWIEDZIĆ TĄ RESTAURACJE JUŻ KILKA RAZY ,JAK ZAWSZE... WRONKA233 Ostatki? Żenujące! (2) Postanowiłam wybrać się na ostatki do restauracji Hacjenda po przeglądnięciu... Gość fajna zabawa ostatkowa (1) 18,02,20112 miałem okazje być na balu ostatkowym,obsługa znakomita,jedzenie... zadowolony gość Ostatki - smacznie i sympatycznie!!!! (1) Dziękuję szefostwu a także wszystkim pracownikom. Zorganizowana przez lokal... Ruuddaa Obiad stypowy (1) Stypę zamówiłam na 15 osób.Przyszło 14 gości.Pomimo to rachunek zapłaciłam za... Danuta S. Super Impreza Ostatkowa (1) Wybraliśmy się z przyjaciółmi na ostatki. Już na wejściu zaopiekowała się... Zadowolona 40 zdecydowanie odradzam!!! (5) Kiedyś organizowaliśmy tam stypę i byliśmy zadowoleni-kameralna sala, dobre... asta Rozczarowana (1) Wczoraj z narzeczonym postanowiliśmy zjeść w Hacjendzie kolację Walentynkową,... Konwalia Podziękowania dla właścicieli i pracowników (1) W Hacjendzie zorganizowaliśmy niewielkie wesele - pragniemy serdecznie... Gosia i Piotr