Restauracja Hacjenda

Restauracje

Gdańsk, Partyzantów 46

Magdziołek - ocena (1) Restauracja rodem z głębokiego PRL.Krewetki za 66 złotych niejadalne.Nie... Magdziołek Marek - opinia (1) Miła i sprawna obsługa.Bardzo smaczne jedzenie. Marek Jakub - opinia (1) Bardzo mila atmosfera, fajne miejsce na rodzinny obiad Jakub
Zadowolony gość - opinia (1) Duże porcje jak na swoją cenę, bardzo smacznie! Zadowolony gość Stypa (1) Nie Polecam, Jedzenie w tej cenie to dramat ,ziemniaki dramat ,panierka Sama... Hanna Polecam , bravo ! (1) Skorzystałem z usługi i lokalu po uroczystości pogrzebowej czyli tradycyjna... mariusz co zmienic? (1) Bylismy w lokalu kilkakrotnie na obiadach rodzinnych.Jedzenie b.dobre,... Dana podawaczka (1) Byłem tam dzisiaj aby zamówić obiad na większą imprezę osoba, która miała z... Piotr Stypa - Obiad (3) Polecam wszystkim rezerwowanie tego lokalu na obiad stypowy. Atmosfera super,... Marlena Bal sylwestrowy (1) Gorąco polecam! Świetny bal sylwestrowy, pyszne jedzenie, a potem nocleg w... Marcin Zbyt duże porcje (1) W Hacjendzie byłem już kilka razy. Zawsze wychodziłem zadowolony. Wolałbym... Tomstar Zadowolona (1) Organizacja stypy na 70 (!) osób - to wyzwanie. Zarówno obsługa jak i... Barbara Zjazd (1) Już drugi zjazd dinozaurów zorganizowaliśmy w Hacjendzie i się nie... Jerzy Kwiatkowski Nowożeńcy (1) Wesele w Hacjendzie to strzał w 10. Rewelacyjna i przemiła obsługa,... A i K POLECAM!! (1) Super Sylwester! Byliśmy za zabawie Sylwestrowej w tej restauracji pierwszy... Ewa Sylwester - nie polecam. (1) Sala w ogóle nie była przystrojona jak na zabawę sylwestrową...brak... Ja Polecam !!! (1) Wyprawialiśmy z mężem uroczysty obiad w restauracji Hacjenda i jesteśmy... Paula Pseudo restauracja - potrawy z kuchenki mikrofalowej!!! (1) Poszukując nowych restauracji, z dala od Gdańskiej Starówki, wybraliśmy się... M&O Dzień Kobiet (1) 8 marca odwiedziłem wraz z narzeczoną Wasz urokliwy lokal. Zaglądamy tu od... Robert Niestety zawiodłem się :( (1) Byłem w tej restauracji pół roku temu i wszystko było super, jedzenie bomba,... gdańszczanin