Hauuu-Ward

Szkolenia psów

Gdańsk, Pomorska

Nynas@poczta.fm - opinia (2) Szkolenie psów to bardziej szkolenie ich właścicieli a zwłaszcza w tych... Nynas@poczta.fm Woody Allen - opinia (1) Chodzimy tu na szkolenia od paru lat i mamy porównanie jak zachowują się... Woody Allen Warto! (1) Mam dwa małe pieski. Ludzie z założenia myślą, ze są to psy do noszenia w... Roma
super szkoła (1) Polecam wszyskim właścicielom "niesfornych" psiaków. Po kilku lekcjach już... misza Wspaniala szkola (1) Moje rottki caly czas byly szkolone w tej szkole i to kilka pokolen-cos... Izabela Fajnie ale tylko z Panią Alicją (1) Szkoła godna polecenia ale pod warunkiem że osoba prowadząca to Pani Alicja... Łukasz Nic lepszego jak Hauuward (1) Szanowni Państwo, szkoła hauuward to stara szkoła ze starymi skutecznymi... Basia Podejście do ludzi - nie polecam! (1) Z wielką radością wyczekiwałam pierwszych zajęć z Panią Alicją,niestety po... Emilia polecam (1) Zaczelismy szkołe z psem ze schroniska, nadaktywnym , ciągnącym na smyczy,... Karolina Przestroga dla innych (1) Kiedyś do tej szkółki uczęszczałam z swoim psem. Pies ciągnął na smyczy i był... Martyna Shadow (1) Zajęcia super. Prowadzone przez profesjonalistkę Panią Alę. Mój pies nauczył... Anna Ołdak Skąd te złe oceny??? (2) Nie wiem, skąd takie złe oceny, być może pisze tu głównie konkurencja.. Mamy... Ania Nie polecam (2) Nie polecam osobom, którym nie odpowiadają metody i atmosfera kolonii karnej... Monika Absolutnie NIE dla psów z problemami. (2) Przestarzałe metody kolczatki i teoria dominacji psa. Rady typu : jak pies... katarzyna szkoła dla grzecznych psów (1) Mam psa problematycznego, po tej szkole poddałam się - dowiedziałam się, że... kalka Raczej nie polecam (7) Szkola dobra, ale tylko dla psów bezproblemowych, bez większych problemów... Gocha POLECAM (1) Ukończyłam z swoim psem kurs posłuszeństwa podstawowego oraz wyższego. Mój... Anka Zdecydowanie polecam! (4) Chodziłam z psem na posłuszeństwo podstawowe i wyższe i jestem zdecydowanie... Ola profesjonalnie (2) Jestem właścicielką dorosłego kundelka ze schroniska, tchórzliwego,... Funio Pełen profesjonalizm (2) Szkoła , która bawi , uczy i przynosi satysfakcję Panu i jego pupilowi.... Marta