Hauuu-Ward

Szkolenia psów

Gdańsk, Pomorska

Pełen profesjonalizm (2) Szkoła , która bawi , uczy i przynosi satysfakcję Panu i jego pupilowi.... Marta Ela - opinia (3) Witam, Swego czasu uczęszczałam z całą rodziną i psem na zajęcia podstawowe i... Ela porażka (1) Mimo, że szkoła ta ma dobrze przygotowaną ofertę z przystępnymi cenami... Patryk
Skuteczna nauka przygatnych komend! (2) Chodzialam z psem (retrieverem) na zajecia dla szczeniat, z posluszenstwa... Dagmara Naprawdę polecam (1) Jesteśmy po szkoleniu. Pełen profesjonalizm, świetna atmosfera na zajęciach i... Furie Polecam - szkoła dla mądrych właścicieli psów (1) Zajęcia prowadzone super, przez fachową kadrę. Właściciel i pies uczą się... Aurum Polecam bardzo! (1) Zajęcia świetnie prowadzone, przesympatyczna atmosfera, indywidualne... Basia Wioletta i moja owczareczka Wega (1) Witam, uczęszczałyśmy już od przedszkola i później sukcesywnie na każdy kurs.... Wioletta Hauuu-Ward (1) Szkoła z długoletnim stażem, doświadczeni prowadzący (pod telefonem).... Damian Polecam wszystkim! (1) Moja suczka buldożka francuskiego uczęszczała do psiego przedszkola i do... Fera SUPER!!! (1) Jestem właścicielką niesfornego Balbina (Berneńczyka). Przed podstawówką nie... Agata Hauward (1) Hauward to najlepsze miajsce jakie znam. Mam westa, który od małego lubiał... zmali Duży pozytyw (1) A ja mam bardzo dobre zdanie o tym szkoleniu:) Mój pies ma już 13 lat, więc... ja