Gorąco polecamy! (1) Polecamy Home Broker a szczególnie p. Anete Barzowska. Wielkie zaangażowanie,... Laura Pełna pomoc w zakresie kupnie nieruchomości (1) Pan Piotr jest niezawodnym agentem, kontakt z nim, jak i cała współpraca... Kasia Home Broker - Piotr Wierzbowski (opiekun) (1) Ogólnie jestem zadowolona z obsługi pana Piotra Wierzbowskiego. Cel główny... Anna
Pani Aneta Barzowska perłą dla firmy (1) Z firmą Home Broker miałam styczność trzy razy. Pierwsze zetknięcia z tym... Dorota Sakowicz Wszystko świetnie poszło, polecam (1) Zdecydowanie polecam firmę Home Broker, a w szczególności panią Anetę... Anita Współpraca przy zakupie domu (Aneta Barzowska) (1) Polecam skorzystanie z usług firmy Homebroker (a w szczególności p. Anetę... Katarzyna Sedrak na prezydenta ! (2) Pan Sedrak z Home Broker od początku pomagał mi w poszukiwaniu mieszkania w... Michał B. Polecam serdecznie p. Aneta Barzowska (1) W ciągu 10dni sprzedane mieszkanie. Współpraca i kompetencja na najwyższym... magda Polecam p. Piotra Wierzbowskiego - Bezproblemowa, Szybka i Profesjonalna Obsługa! (1) Skorzystałam z pomocy Pana Piotra przy zakupie mieszkania w Gdyni i cała... Wanda Mielcarek Polecam usługi p. Sedrak przy sprzedaży nieruchomośći (1) Świetna obsługa, sprzedaż w ciągu tygodnia, pomoc przy kompletowaniu... M.S. Zadowoleni. (1) Dziękujemy Pani Iwonie i Pani Agnieszce za pomoc w kupnie mieszkania . Dzięki... P. Sikorscy Polecam - Pani Aneta Barzowska (1) Pomoc Pani Anety w zakupie byla nieoceniona, dziękuję za pozytywne... AP Pani Sylwia Głodowska (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Sylwią Głodowską. Jest to osoba z dużym... Wojciech G polecam Pana Sedraka (1) Polecam wszystkim, którzy chcą kupić mieszkanie, Pana Sedraka Danielyana z... Krzysztof Polecam: Home Broker - Pani Aneta Barzowska (1) Pani Aneta jest profesjonalistką w każdym calu :-). Bardzo polecam. Robert Ocena pracy biura Home Broker S.A. - Piotr Wierzbicki (1) Całą transakcję kupna mieszkania oceniam Bardzo Dobrze. Pan Piotr Wierzbicki,... Agnieszka Mielcarek P. Sedrak Danielyan (1) Trafiłem do biura za pośrednictwem znajomych. Wstępnie chciałem się tylko z... Łukasz szybko i profesjonalnie (1) Serdecznie polecam firmę Home Broker a w szczególności Panią Anetę Barzowską.... Iwona Małgorzata Wałensa (1) Bardzo dobrze zorganizowana jest Pani Małgorzata.Na wszystkie pytania... Agnieszka Zębala Pani Aneta Barzowska (1) Serdecznie polecam współpracę z Panią Anetą ! Jej wiedza, doświadczenie i... Monika