Pani Sylwia Glodowska - ocena wspolpracy (1) Przez znajomych trafilem na adres Home Broker S.A. w Gdyni i na pania Sylwie.... Richard Pani Aneta Barzowska - ocena współpracy (1) Profesjonalne wsparcie przy wyszukaniu oferty i przeprowadzeniu przez... Andrzej Pani Aneta Barzowska (1) Polecam opiekę nad transakcją Pani Anety Barzowskiej. Pani Aneta pomogła przy... PM
Pani Sylwia Głodowska (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Sylwią. Sprawę mieszkania poprowadziła... Daman Polecam pana Serdaka (1) Bardzo polecam usługi pana Serdaka Danielyan fachowa znajomość rynku... Sneżana Kupno domu (1) Podziekowania dla Pani Anety Barzowskiej Bardzo dziękuję za profesjonalne... W.K. Pani Aneta Barzowska (1) Pełen profesjonalizm i olbrzymia empatia. Bez pomocy Pani Anety pewnie nie... Małgorzata Pani Aneta Barzowska (1) Cieszę się, że trafiłam na panią Anetę. Moja znajoma polecił mi jej usługi i... KD Pani Aneta Barzowska - Home Broker (1) Sprzedaż mieszkania za pośrednictwem pani Anety to czysta przyjemność. Dzięki... Paulina Home Broker S.A. Pan Sedrak Danielyan (1) Z pewnością mogę polecić usługi w wykonaniu Pana Sedrak Danielyan,... Paweł Magnowski Sylwia Głodowska - Doradca Ds. Nieruchomości (1) Pani Sylwia Głodowska była bardzo pomocna i dobrze zorganizowana w procesie... Maciej Sylwia Głodowska (1) W kwietniu udało mi się korzystnie sprzedać mieszkanie w Gdyni. Pomimo... Iza Home Broker-Artur Romanowski (1) Serdecznie polecam Pana Artura Romanowskiego! Spełnił wszystkie nasze... Karolina Home Broker- Sedrak Danielyan (2) Gorąco polecam usługi Pana Sedraka.Po kilku spotkaniach z pośrednikami... Radosław Gurski Obsługa w Home Broker (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Kamila Granos i firmy Home Broker.... Ewka Kamil Granos - Home Broker (1) Jestem zachwycona profesjonalizmem i miłą obsługą ze strony Pana Kamila. Po... Olka Home Broker - Pani Aneta Barzowska :-) (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnej usługi Pani Anety Barzowskiej... Weronika i Krzysiu Aneta Barzowska - Super doradca d/s nieruchomości (1) Agencja nieruchomości Home Broker to najlepsza agencja jaką znam, a w niej... Aleksandra Wszystkim Polecam pana Artura Romanowskiego (1) Polecam wszystkim pana Artura Romanowskiego.Świetny doradca ws... Marek Monika Marciniak, doradca do spraw nieruchomości (1) Pani Monika Marciniak z Home Broker Gdynia to znakomity doradca do spraw... Rysiek