Polecam!!! (1) Profesjonaliśći od a do z obsługa idealna , pomocna , doradzi kwestie prawne... EDYTA bardzo (1) Jestem bardzo zadowolona z Pani Iwony Cierlińskiej. Jest Bardzo miłą,... Sylwia Kubis Home Broker- Sedrak Danielyan (1) Pomoc przy wyborze mieszkania dla rodziny była bardzo profesjonalna.... Anna Jarczynska
Polecam w 100%!!! (1) Duze wyrazy szacunku i uznania dla Pani Anety Barzowskiej za wyrozumiałość,... Urszula Sedrak Danielyan (1) Bardzo polecam p. Sedrak Danielyan . Bardzo zaangażowany, mimo niewielu... K.K. Kamil Granos (1) Serdeczne podziękowanie dla Pana Kamila za profesjonalną fachową obsługę.W... Danuta W Kupiłem mieszkanie (1) Kupiłem mieszkanie za pośrednictwem firmy home broker, jestem zadowolony z... Krzysztof Sylwia Głodowska - pomoc w znalezieniu mieszkania (1) Witam, Kilka miesięcy wstecz, miałam okazję trafić w poszukiwaniu idealnego... Agnieszka Kuc Iwona Cierlińska (1) Profesjonalna pomoc w znalezieniu mieszkania. Jestem bardzo zadowolony. Marek Home Broker p. Iwona Cierlińska (1) Serdecznie podziękowania dla Pani Iwony Cierlińskiej z Home Brokera, dzięki... Monika Aneta Barzowska - jedyna i niepowtarzalna (1) Moje najgorętsze podziękowania Pani Aneto , za cierpliwość , cudowny uśmiech,... Monika Pełen profesjonalizm - Aneta Barzowska (1) Ogromne podziękowania dla Pani Anety Barzowskiej z firmy Home Broker,... Przemek Dzięki Home Broker S.A znaleźliśmy doskonałe miejsce na życie (1) Jak w tytule, dzięki Home Broker S.A udało nam się razem z Narzeczonym... Karolina P. Bardzo wymagająca klientka Iwona (1) Moja sytuacja była nieco beznadziejna, potrzebowałam czegoś dosłownie od... Iwona P.K. Polecam ,pełen profesjonalizm (1) Do Pani Barbary trafiłam z polecenia .Moje mieszkanie usiłowałam sprzedać od... Dorota Kupno mieszkania (1) Pełen profesjonalizm ze strony Pani Moniki Marciniak w zakresie kupna... Marcin Stateczny Aneta Barzowska (1) Profesjonalizm w każdym calu , Biegła znajomość przepisów Pomoc przy każdej... Kris Home Broker p. Monika Marciniak (1) Bardzo się cieszę, że mieliśmy szczęście i przyjemność spotkać Panią Monikę... Marek Homebroker - Pani Iwona (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z obsługi Homebrokera. Udało nam się... Marta Buraczewska Polecam panią Monikę Marciniak (1) Za sprawą Pani Moniki z Home Broker sprzedałem mieszkanie. Było dość trudno w... Mariusz