Polecam. (1) Dzięki Pani Barbarze Biesek stałem się szczęśliwym posiadaczem mieszkania w... Mariusz Klient (1) W 100% zadowolony z pomocy uzyskanej od Pani Sylwi Glodowskiej Mariusz Home Broker !!! (1) Byłem klientem przy sprzedaży mieszkania. Bardzo dobra, sprawna obsługa.... Roman Brzeziński
Warto posiłkować się fachowcami (1) Bardzo profesjonalna obsługa, w miłej atmosferze realizująca zlecenie Ania Polecamy Panią Monikę Marciniak (1) Za sprawą Pani Moniki z Home Broker sprzedaliśmy mieszkanie w błyskawicznym... Andrzej Pani Monika z Home Broker (1) Przez 2 lata nie mogliśmy sprzedać mieszkania , od momentu kiedy sprawą... Jola i Zbyszek Pani Aneta Barzowska (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi sprzedaży mojego mieszkania w Gdyni przez... Stanisław kupno nieruchomości kwestie f inansowe (1) Bardzo jestem zadowolona z profesjonalnej wiedzy w zakresie kupna... BB PANI ANETA BARZOWSKA Z HOME BROKER (1) Polecamy wszystkim borykającym się ze sprzedażą mieszkania Panią Anetę... Małgosia i Franek Home Broker- Piotr Wierzbowski (1) Współpracę z firmą Home Broker oceniam bardzo pozytywnie. Szczególnie Pan... Żukowski A. Pani Monika z Home Broker (1) Pani Monika Marciniak - profesjonalizm, zaangażowanie i cierpliwość. Wysoka... Aleksandra sprzedaz nieruchomości z Home Broker (1) Dzięki HB mieszkanie sprzedane szybko, pełna profesjonalna obsługa, regularny... ZorAnna Opinie home broker w gdyni (1) Szybka i dobra obsługa .............W jeden tydzien wybrałem i kupiłem... GRZEGORZ Współpraca z Home Broker oddział Gdynia (1) Kupiliśmy mieszkanie korzystając z pomocy agencji nieruchomości HOME... Małgorzata M. Piotr Wierzbowski (1) Doradca ds. nieruchomości godny polecenia, podszedł do moich wymagań w... Grzesiek Home Broker S. A. (1) W 2014 roku kupiłem mieszkanie za pośrednictwem agencji Home Broker. W... Paweł L. OBSŁUGA (1) Pełen profesjonalizm Pani Magdaleny M. i Pana Konrada P. Zarówno Pani... LM Polecam (1) Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm i duża pomoc na każdym etapie... gdynianka Polecam (1) Polecam tego pośrednika. Panowie; Jakub i Sedrak byli bardzo pomocni. Nigdy... Marta POLECAM (1) Serdecznie polecam,profesjonalna pomoc,wspaniałe podejście do klienta,w... Anita