Polecam:) (1) Profesjonalna firma i profesjonalna pomoc. W bardzo szybkim czasie, dzięki... Magda Polecam :) (1) Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm od początku do samego końca można... Katarzyna Ogromna pomoc za niewielką opłatę (1) Pośrednik wart ogromnego polecenia, za stosunkowo niewielką prowizję pomoc... AŁP
Polecamy:) (1) Uzyskaliśmy bardzo dużą pomoc ze strony firmy Home Brocker. Pracownik miał... K i M polecam (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem, szczególnie doradcę p.Sedraka .... zadowolony klient zakup mieszkania (1) Polecam wszystkim, którzy chcą kupić mieszkanie tak profesjonalnego doradcę... Dagmara Małgorzata - opinia (1) Kupiliśmy mieszkanie przy pomocy HOME BROKERA i na początku mieliśmy dużo... Małgorzata Polecam (1) Zarówno oferta jak i usługa, spełniły moje oczekiwania. Polecam sprzedającym... Monika zakup mieszkania z rynku pierwotnego (1) Polecam Pana Piotra Wierzbowskiego 785 808 414 cecylia Dobra firma (1) Jestem zadowolony z tego pośrednictwa Nieruchomości . Bez utrudnień mimo to,... Grzegorz szybko i sprawnie (1) Ja ogólnie jestem zadowolona. szybko i sprawnie poszło wyszukanie mieszkania,... Jowita Skandal! (1) Umówiłam się na obejrzenie mieszkania, a miły pan zorganizował mi godzinne... AnNV Monika - opinia (2) Znalazłam ofertę sprzedaży mieszkania w internecie, zadzwoniłam i chciałam... Monika szybko i skutecznie znalezli mieszkanie (1) Kredyt tez wybrali najtanszy. Sprawdzilem bezposrednio w Bankach. Wszystko... Keicam Absolutnie nie polecam! (1) Profesjonalna firma to taka, która latami pracuje na swoją wiarygodność.... Marcin To nie pośrednictwo, ani też doradztwo (1) Ta firma to tylko ładna fasada, za którą nie kryje się nic dobrego. Nam... art Odradzam skorzystanie (2) Szczerze odradzam wszystkim osobom, które mysla o skorzystaniu zusług... Asia odradzam (1) Nie mają wiedzy prawniczej przez co mogą wam doradzić kupno nieruchomości w... niezadowolony