xxx - opinia (1) Nie polecam. Poczatek bardzo fajny wiele obietnic, efekt finalny mizerny.... xxx E i R - opinia (1) Dzięki fachowej i bardzo miłej obsłudze pana Kacpra Grabowskiego, udało nam... E i R Zawiedziony - opinia (1) Unikajcie p. G. Poza elokwencją w słowach prezentuje niski poziom... Zawiedziony
DROGO, prowizja od obu stron 2,9%+VAT (1) Bardzo drogo, prowizja od obu stron 2.9% + VAT, ciężko się negocjuje warunki,... niezadowolony klient Podziękowania dla Pani Agnieszki Szrajber (1) Pani Agnieszka Szrajber działa bardzo profesjonalnie, szybko, miło i... Michał Mierzejewski Natalia Strojecka (1) Polecam panią Natalię Strojecką. Jest osobą bardzo kulturalną w obyciu,... Magdalena P. bardzo duża prowizja!!!! (1) Kupiliśmy mieszkanie w Gdańsku, prowizja zapłacona Home Broker 4% plus VAT... kolo Tyłem do klienta (3) Byłam zainteresowana dwiema pozycjami z oferty pośrednika. Jestem mieszkanką... Paulina Prowizja od kupującego! (3) Porażka, chyba jedyne biuro nieruchomości, które pobiera opłatę od kupującego... O. Sprzedajacy nie powinien placic prowizji (1) Zamieszczone opinie dotycza glownie kupujacych, a nie sprzedajacych. Kupujacy... Sprzedajacy Szczerze polecam (1) Szczerze polecam pomoc Pani Natalii. Bardzo dobrze przygotowana do... Adriana i Marek S. Aleksandra Fokczyńska (1) Pani Aleksandra walczyła o pozyskanie mojego mieszkania na sprzedaż przez... Piotr Szybko, sprawnie, profesjonalnie :) (1) Szybka sprzedaż w przesympatycznej atmosferze. Pani Agnieszka Szrajber zna... Joanna Polecam Pana Dariusza Walaszka (1) Jestem niezmiernie zadowolony ze współpracy z Panem Dariuszem Walaszkiem.... pbejger opinia pośrednika sprzedaży Home broker Gdansk (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z P.Tomasz Gadek.Jego wiedza o... Urszula.K.Morena Polecam Panią Aleksandrę Fokczyńka (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Aleksandrą Fokczyńska . Pani... tm Polecam doradcę Panią Iwonę Giełżecką w 100% (1) Witam. Polecam Panią Iwonę Giełżecką . Już pierwszego dnia Pani... Witek Polecam. (1) Serdecznie polecam usługi pani Natalii Kamińskiej z Home Broker w Gdańsku.... Filip Pani Natalia Kamińska (1) Szczerze polecam Panią Natalię Kamińską jako sprawnego pośrednika. Z jej... WU Aleksandra Fokczyńska (1) Współpraca z panią Aleksandra przebiegła bez najmniejszych zarzutów. Jesteśmy... K i P