Pełen profesjonalizm! (1) Dzięki Home Broker sprzedałam mieszkanie. Firma konkretna,dopasowująca się do... Joanna samiech na sali (2) Sprzedawałam mieszkanie , nie chcialam zadnej pomocy osoby z nieruchomości .... Karolina (....) (2) W moim przypadku naciągnęli mnie na podpisanie umowy otwartej w sprawie... niezadowolony
porażka (1) Byłam zainteresowana kupnem mieszkania, więc poprosiłam o większa ilość zdjęć... Dorota najgorszy pośrednik z jakim się spotkałam (3) oferta miała być przgotowana na spotkanie - nie była. obslugiwal mnie chyba... danka ... (1) Obsługa ich konczy się w momencie pojawienia problemów przy transakcji.... bgd Brak jakiekolwiek kontaktu i chęci pomocy (1) Zadzwoniłem do homebrokera, bo chciałem obejrzeć mieszkanie na sprzedaż -... klient eska - opinia (1) Bardzo słaba organizacja spotkania. Mimo, że umawiałam się z dużym... eska Polecam ale... (1) Ogólnie jestem bardzo zadowolony z obsługi HB, gdy w zeszłym roku zaciągałem... Prof Podziękowania dla Home Broker. (1) Chcielibyśmy podziękować Panu Piotrowi Sosnowskiemu , który wykazał się... Andrzej Walkiewicz