Godni polecenia podziekowania dla Pana Tomasza (1) Jestem w 100% usatysfakcjonowany obsługą, która zapewniła mi firma Home... Patryk K Doskonała współpraca (1) Podziękowania dla Pani Aleksandry Fokczyńskiej za zaangażowanie i miłą... Piotr Podziękowania dla Pana Wojtka Kowalskiego (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Z czystym sumieniem mogę polecić Pana... Agnieszka
agencja nieruchomości Home Broker (1) Pani Karolina Kozłowska wywiązała się z umowy pośrednictwa w kupnie... klijent Zadowoleni klienci (1) Polecamy , bardzo miła obsługa , bardzo profesjonalne podejście do klienta... ZADOWOLENI Podziękowanie (1) W chwili obecnej mam przyjemność współpracować z panem Tomaszem Cymańskim,... Jolanta Uciekajcie od Home Broker (1) Absolutnie odradzam kontakty z tą firmą. Już sama dyskoteka grająca w... M.C. Sprzedaż mieszkania (1) Miałem szczęście współpracować z Panią Marleną Araszkiewicz z HomeBrokera... Michał Obsługa Home Broker ul. Grunwaldzka 103a (1) 28 września, o godz. 10.00 przyszłam do biura na ul. Grunwaldzkiej 103a w... Janina Współpraca z właścicielami mieszkań. (1) Firma wykorzystała zdjęcia z oferty zeszłorocznej (bo były ładne), a... JPLN Niestety nie polecam (1) 3 tygodnie temu byłam z narzeczonym w Home Broker z nadzieją, że pomogą nam... Daga Bardzo dobrzy i doświadczeni doradcy (1) Bardzo dobrzy i kompetentni doradcy. Kiedy zdecydowałam się na mieszkanie,... Anna Polecam (1) Szybka sprzedaż starego mieszkania spowodowała to, że niezwłocznie musiałam... Monika Współpraca z Home Broker (1) Miesiąc temu zaczęłam szkuać mieszkania na rynku pierwotnym, raczej jestem... K. Świetni doradcy (1) Opinie uważam za nietrafione. Zarówno obsługa mojego doradcy Jakuba od... Aleksandra LIPA (1) Z mieszkaniem pojawił się problem a pańcia która mieszkaniem sie opiekuje... Załamana Zadowolona klientka (1) Postanowiłam napisać opinię na temat pomocy Home Brokera, bo czytając opinie... Anna Jakubowska Zadowolony klient (1) Na przestrzeni 5 lat kontaktowałem się samodzielnie z właścicielami... Zadowolony klient Zadowolona klientka (1) Moja transakcja dobiegła szczęśliwie do końca .Doradca profesjonalny,zawsze... kobieta Polecam jak klient gdańskiego oddziału (1) Gorąco polecam! Tylko dzięki wsparciu i pomocy doradców uzyskaliśmy kredyt... Natalia i Daniel