Home Broker - Dariusz Walaszek - polecam (1) Polecam pośrednictwo Pana Dariusza Walaszka. Profesjonalne podejście, świetny... Maciej Opinia (1) Chciałabym wyrazić swoje uznanie dla pana Jakuba Rajnika, za: przeprowadzenie... Agnieszka Krzysztof Sulewski-Home Broker (1) Uważam, że firma Home Broker, a w szczegolnosci Pan Krzysztof Sulewski... Wdzięczna i zadowolona Klientka
Opinia w związku ze sprzedażą mieszkania (1) Polecam sprzedaż nieruchomości za pośrednictwem Home Broker. W pełni... Rafał nastawieni na deweloperkę (1) Biuro w Gdańsku nastawione na 'pchanie' mieszkań deweloperskich, najlepiej... Andrzej Polecam P. Iwonę Giełżecką oraz P. Jacka Obarskiego (1) Miła obsługa, profesjonalne zajęcie się klientem, łatwy kontakt. Początkowy... Iza Poztywna współpraca z pośrednikiem HOME BROCKER (1) Polecam pośrednictwo pana Dariusza Walaszek z tego biura. Klient z chęcią... Ola Podziękowanie dla Marleny Araszkiewicz (1) Pragnę serdecznie polecić obsługę pośrednictwa w sprzedaży mojej... Andrzej podziękowanie za posrednictwo (1) Miałem przyjemność mieć kontakt z opiekunami p. Dariuszem Walaszek i... Paweł Opinia (1) Zakupiłem dwa mieszkania przez Home Broker. Moim Doradca był Dariusz... Rob Podziękowania dla Pana Dariusza Walaszka (2) Początki współpracy z HB niestety wspominam niemile, chęć sprzedaży... Maciej Mieszkanie w Gdańsku (1) Nigdy nie jest idealnie, zawsze można się do czegoś "przyczepić". Możliwe, że... Artur Barnecki Home Broker - pośrednik godny polecenia (1) Korzystałem z usług firmy Home Broker zarówno przy sprzedaży jak również... Łukasz R. Podziękowanie (1) Jesteśmy mile zaskoczeni profesjonalną i przemiłą obsługą naszej sprawy... Gdańszczanka Dariusz Walaszek (1) Witam serdecznie. Polecam tego doradcę ponieważ profesjonalne podejście do... Michał Maćczak Podziekowania dla Pani Marleny Araszkiewicz (1) Szczerze polecam wspolprace z Pania Marlena Araszkiewicz. Zasluguje na uzanie... Alina Matynia Pani Agnieszka Szrajber jest najlepsza... (1) „Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z p. Agnieszką Szrajber . Dla... Łukasz Jeżewski Polecamy pana Jacka Obarskiego . (1) Doskonała współpraca a właściwie praca pana Jacka Obarskiego to właśnie on... Piotr Miloch Współpraca z Home Broker Pan Piotr Gołębiowski (1) Witam, Szczerze polecam współpracę z Home Broker z Panem Piotrem... Agnieszka Home broker (1) Obsługa profesjonalna, zasługująca na uznanie i zaufanie. Szybkie i skuteczne... Danuta Kabala