Dariusz Walaszek (1) Ostatnio kupiłem nieruchomość przy pomocy Pana Dariusza Walaszek. Pan Dariusz... Bartosz opinia o współpracy z Panią Iwoną Giełzecką (1) Pani Iwona jest wspaniałym,fachowcem jesli chodzi o znajomość zagadnień... Hanna Kusiak Bardzo sprawnie i rzetelnie - Natalia Kamińska (1) Dzięki Pani Natalii Kamińskiej w tempie błyskawicznym udało mi się podpisać... Paweł
Współpraca z home broker (1) Polecam współpracę z panią Natalia Kamińską. Pani Natalia doradziła nam kilka... Patryk Dariusz Walaszek (1) Chciałabym podzielić się swoimi spostrzeżeniami ze współpracy z Panem... Anna Pan Dariusz Walaszek (1) Uważam że posiada duże doświadczenie i wiedzę. Przede wszystkim wykazuje duże... Sonja Pan Dariusz Walaszek (1) Kupujemy mieszkanie w Gdańsku ! BARDZO dziękujemy Panu Darkowi za sprawną i... Emilia i Mariusz Banaś Polecam bardzo profesjonalną obsługę pana Dariusza Walaszek (1) Polecam, bardzo profesjonalna obsługa Pana Dariusza Walaszek jako właściwego... Elżbieta Lubińska 3 transakcje w 2 tygodnie (1) Witam. Polecam Państwu Panią Natalię Kamińską, która sfinalizowała 3... Sprzejacy-Kupujący Zakup mieszkania w Sopocie (1) W ostatnim czasie zakupiliśmy mieszkanie w Sopocie przy ul. 23 marca. Ofertę... Anna Polecam z czystym sumieniem!! (1) Polecam współpracę z Panem Piotrem Gołębiowskim. Dzięki Niemu znalazłem... Andrzej K Polecam,bardzo profesjonalna obsługa.Pani Natalia pełen profesjonalizm. (1) Polecam Home Broker S.A.Pani Natalia bardzo miła ,jest w stanie wyszukać... Sławek Polecam (1) Polecam Pana Piotra Gołębiowskiego jako właściwego doradcę ds.... Agnieszka Osiedle Miłe (1) Polecam Panią Martę Bartosińską!!!! Bardzo profesjonalna obsługa, stały... Adrian O. Kupno mieszkania w Gdyni (1) Szczerze polecam współpracę z firmą Home Broker, a w szczególności ze... Mateusz B Pan Dariusz Walaszek (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Dariuszem. Mogę z czystym sumieniem... Katarzyna Opinia związana z kupnem mieszkania (1) Polecam serdecznie Panią Martę Bartosińską. Bardzo profesjonalne podejście do... Magda Sprzedaż dwóch mieszkań Gdynia i Gdańsk (1) Gorąco polecam. Z 4 agencji w jakich wystawiłem na sprzedaż swoje mieszkanie... Rafał Weronika Barton - opinia (1) Serdecznie dziekuje pani Iwonie Gielzyckiej. Bardzo miła, punktualna i... Weronika Barton Świetni doradcy (1) Polecam Panią Iwonę Giełżecką. Razem z mężem trafiliśmy do Home Broker,... Iwona