wpierdol.....am 1 kg pistacji i mam wszystko w ... (13) zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz pist nnt. zagłosujcie prosze:)) (1) http://www.ilovemilka.pl/vF1015 Madziola POMUSZMY JUSTYNCE (1) SZCZĘŚĆ BOŻE !... 2lipsk
PLAY (3) czy ktoś wie kiedy PLAY zacznie działać??Zostałam bez telefonu:-( ona boli mno zzzzzząb (2) Strasznie boję się dentysty 000ela54 ątek (9) czuję ogromne zmęczenie. żniwo ostatnich paru lat. nic tu nie da... ćma barowa ŁATWA PRAWDA : (1) Fraszka to jest klasa, bo najmniej ram wyznacza. Dobra fraszka trafia w... Grzegorz Rymopis KIEDY BÓL TO JEST WSZYSTKO, KIEDY BÓL TO JEST WSZYSTKO , TO WYGLĄDA NA LENISTWO : (1) Kolano boli, jakby się wściekło, mogę się tylko ogolić, bo w łazience... Grzegorz Rymopis Wiesz... (5) wiesz przedwczoraj wracałam od ciebie dłużej niż zwykle obeszłam kościół... *Kropeczka ZOHA mnie tylko o dobre wiersze prosi (4) Zosia mnie tylko o dobre wiersze prosi, więc spełniając prośbę... Grzegorz Rymopis Polskie Prawo. Ile o nim wiemy? (1) Często się słyszy od przedstawicieli i wykonawców prawa, że nieznajomość... ff55 nowy wątek (15) nocą skradam się po cichu na paluszkach mknę w ciemnościach dłońmi kurs... ;p uwielbiam takie momenty jak dziś... (16) wchodzę o 2h w nocy do domciu robię se kąpiel, później wyro wpuszczam do... ~~c~~ Wkraczam (2) powoli w weekendowe bagno. Gabaryty, kształty, kontury, twarze, słowa,... ~~c~~ Czy Wasze koty lubią buszować w śniegu? (47) :D mój dziad właśnie wrócił z polowania na sikorki, bekę z niego mam... ~~c~~ JAK TO OGIEŃ Z WODĄ (6) Cóż się stanie gdy ogień z wodą się za bary wezmą ? czy to porządanie ?... Grzegorz Rymopis Prośba o wypełnienie ankiety (1) Witam, bardzo proszę o pomoc w przeprowadzeniu badania do pracy... Magda no i się doczekamy (1) Właśnie się dowiedziałem, że wydawcy www.elblaghandlowy.pl szykują się do... Andrew Wielowarstwowe Ataki z Powietrza (1) http://news.yahoo.com/nphotos/Weather-Underground-forecast-Wednesday-Jan-14-2... a d a s no więc ja sprzedam pralkę, martwy indianin gratis (27) co to za przenikanie międzypokojowe? po co w hp stada napalonych frustratów?... hobo