nie dałem na orkiestrę (22) po co? przecież płacę podatki i coraz wyższą składkę zdrowotną. hobo DZIADKU DROGI DZIADU : (1) „TAM CAR DZIKA BESTYJA”, „WIDZICIE W OKNIE... Grzegorz Rymopis A czy Ćma Barowa (19) będzie tu jeszcze czasem pisać? Jeśli nie, to pogadam z Witkacym i... ~c
PANORAMA na CZAR SZPAR : (1) Na widok fajnej laski - to szkoda czasu na oklaski. Bo zawsze,... Grzegorz Rymopis To się nazywa, (1) dobrze dobrana muza do filmu video :)... ~~c~~ „GAZ BEZ POLAKÓW” (1) Skoro „Gaz bez Polaków”, bo to był zbyt drogi zakup, to... Grzegorz Rymopis UPOJENIE i UPO-JENIEC : (1) „Jest wiatr co nozdrza mężczyzny rozchyla”, gdy obok... Grzegorz Rymopis STUK PUK STUK PUK (1) Gdy tylko idę z dziewczyną do łóżka, a pora jest już dosyć późna, to co... Grzegorz Rymopis Rada Miasta Sopotu jedna wielka farsa (2) Wczoraj brałem udział w sesji Rady Miasta Sopotu gdzie była rozpatrywana... gość na radzie Zafascynował mnie pokaz taneczny (2) Takiej miękkości/lekkości ruchów, płynności, zwiewności, świadomości ciała w... ~~c~~ Znaleziono pieska (2) Wczoraj w nocy znaleziono psa, był przywiązany do słupa niedaleko ul.... Kata Kodeks Karny (3) W art.189, par.1 jest napisane: ,,Kto pozbawia człowieka wolności, podlega... NATIVE UPOJENIE (1) „Jest wiatr co nozdrza mężczyzny rozchyla”, gdy obok przechodzi... Grzegorz Rymopis LICZBY : (1) Czemu jeden ? Tego nie wiem. A może od biedy trzy lub cztery ? A może... Grzegorz Rymopis TEORIA I PRAKTYKA : (1) Nie mając już wiele czasu, idąc na skróty, wlazłem do lasu.... Grzegorz Rymopis Re: JAPOŃCZYK „DLA SIEDMIU OSÓB” : (1) „Japońskim Suvem może podróżować”,... Grzegorz Rymopis BO MY SIĘ LUBIMY : (1) W Wigilię zwierzęta mówiły ludzkim głosem i myśli szybko przechodziły... Grzegorz Rymopis SYNDROM KAPRALA (2) Syndrom Kaprala to w małych rękach duża władza. Teraz, przed, nim módl... Grzegorz Rymopis MARZENIE ŚCIĘTEJ GŁOWY (1) Co prawda lubię spacerować i tu i tam lecz wolę po Długiej niż łazić... Grzegorz Rymopis ... (24) "Z Twoimi stopami w powietrzu i głową na ziemi spróbuj tej sztuczki i... ~c