Pozytywna ocena (1) Bardzo fachowa i do tego sympatyczna ekipa, polecam wszystkim. Piotr REWELACJA (1) Noc, żona mnie budzi a na podłodze wszystko co można znaleźć w toalecie...... Piotr Polecam (2) W niedzielę po 20-tu minutach od telefonu Pan hydraulik był na miejscu,... Klient
polecam do spraw trudnych (1) Dziękuję Panom z HYDROMONTU. Uratowali mnie po nieudanej próbie udrożnienia... iza Usługi hydrauliczne godne polecenia :))) (1) Awaria w łazience usunięta bez żadnego problemu, w miłej atmosferze, za... klientka z Wrzeszcza polecam (2) Bardzo dobra usługa. Pan przyjechał w niedzielę rano, w ciągu godziny od... triplex Szybko, sprawnie i skutecznie (1) Miałem problem z zatkanym brodzikiem (krety nie dały rady). Po telefonie... Bartosz K Usługi kanalizacyjne BOMBA! ;) (1) Usługa choć przeprowadzona telefonicznie to w pełni profesjonalnie i przede... Gdyński Student. Udrożnienie rury odpływowej (2) Czas realizacji zdecydowanie na plus, skuteczność również, zastrzeżenie mam... Marta Była awaria wanny (1) Panowie po otrzymaniu zgłoszenia byli w niecałe 10 min. Pracę wykonali... studentki Armagedon w łazience:) (1) Miałem "armagedon" w łazience tj omal nie zalałem sąsiadów.ale Pan z... Adam, Orunia Górna udrażnianie zatkanej rury kanalizacyjnej (3) Krzysztof M. przyjechał i obsługiwał rurę kanalizacyjną z sieci domowej,... Robert G. cieknąca woda... (1) Fachowo i szybko ! Gorąco polecam te firmę, szybko, fachowo i skutecznie.... Paulina Usługa na 6-tkę (1) Fachowe usunięcie usterki. Realizacja w dogodnym dla mnie terminie. Bardzo... Jola szybko, rzetelnie, ale i drogo (1) Cel uslugi - demontaz brodzika i kabiny prysznicowej i montaz wanny z obudowa... Adam Szybko i profesjonalnie (1) Myślę, że ocena tej firmy jest adekwatna do jakości usług, które wykonują.... Mieszkaniec Awaria (1) Było szybko, sprawnie, dokładnie i z kulturą. Niczego więcej od usługi... Calypso pełen profesjonalizm (1) Szybko, sprawnie, czysto i to w sobotę wieczorem - nie można oczekiwać... Michał Godni polecenia (1) Byłam w rozpaczliwej sytuacji. Od miesiąca szukałam firmy, która naprawi... Anka W pogotowie hydrauliczne (1) Bardzo solidnie, rzeczywiście super szybko usunięto awarię, dość drogo, ale... Jolanta