Porządny instalator (1) Jedyny serwis, który mając reklamę usługi 24/7 odebrał telefon w niedzielę.... Zadowolony Klient Polecam!!!!! (1) Szybka i fachowa pomoc. Usterka mała bo zepsuta spłuczka ale 3 innych... Patrycja Profesjonalnie wykonana usluga - polecam ta firme. (1) Serdecznie polecam uslugi P. Krzysztofa. Pomino natloku zlecen przyjechal do... Katarzyna
Awaria w apartamencie w nocy (1) Prowadzę wynajem apartamentu. Klient zadzwonił do mnie w okolicach godziny 23... Klaudia Szczerze polecam (1) Usterka (ciekło w ścianie przy baterii) usunięta błyskawicznie. Pan hydraulik... BLANKA Polecam! (1) Polecam bardzo mocno!Moja usterka okazała sie tak niewielka, ze pan... Ewelina Polecam firmę Hydromont (1) Pełen profesjonalizm! Uszkodzone kolano w ścianie przy wyprowadzeniu baterii... Kamil Bezinteresowna pomoc przez telefon (1) Zadzwoniłem z założeniem wezwania kogoś do niegrzejącego kaloryfera. Ku... Robert Pieksza Polecam! Przyjazd jak i naprawa w tępię EXPRESOWYM ! (1) Panowie znają się na rzeczy, to po prostu prawdziwi fachowcy. Jestem bardzo... M awaria w łazience (1) Pan dotarł rano, w ciągu 15 minut, szybko usunął naprawdę masywny przeciek,... JR Dobra robota ! (1) Szybko, sprawnie, solidnie nic dodać nic ująć , gorąco polecam tych... chełm Profesjonalne działanie i pełna kultura (1) Panowie z Hydromontu przyjechali na czas i sprawnie uporali się z dość... Paweł Trafna diagnoza (1) Zadzwoniłam dzis do firmy, omowilam problem i w ciagu pół godziny Pan... Barbara Bardzo polecam ! (1) Panowie przyjechali bardzo szybko, od razu naprawili cieknącą wanne. Wszystko... Andrzej udrożnienie toalety (1) Pan hydraulik zjawił się punktualnie tak jak zapowiadał, w ciągu 1,5h od... Oskar Polecam! (1) Miałem problem z montażem baterii ściennej. Pan nieodpłatnie poinstruował... M. Szybko i sprawnie (1) Bardzo polecamy tą firmę. Usługa wykonana sprawnie i starannie, bez żadnych... Dominik i Joanna Iza - opinia (1) Mieliśmy problem ze spłuczką i to poważny bo przez noc "uciekło" nam sporo... Iza Świetna usługa i obsługa (1) Awaria pieca, wyciek wody. Sprawna i szybka naprawa - najpierw z powodu braku... ML Polecam (1) Wyciek pod zlewozmywakiem. Mokra ściana, wszystkie rury suche. Panowie... Piotr