Profesjonalna firma (1) Panowie znają się na swoim fachu, widąc że nie robią fuszerek. Podłączenie... Marzena michal - opinia (1) Trochę drogo, ale skutecznie - co najważniejsze! michal świetny hydraulik, przyjazny człowiek (2) Jedyny hydraulik, który odebrał telefon o północy i przyjechał na awarię.... Rafał Lewandowski
Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo szybko i czysto! Kucie ściany w nowiutkiej łazience poszło ekspresowo... Artur Świetny fachowiec (1) Miałam bardzo ciężki przypadek, zapchał mi się odpływ pod wanną , a... Anna polecam (1) super fachowiec czas realizacji 1 h to mi się podoba polecam wszystkim!!! emilgdansk POLECAM (1) Przyznam, że lepszego, przyjemniejszego i tak konkretnego fachowca ze świecą... hop_siup Polecam (1) Szczerze polecam! Szybka i skuteczna naprawa. Przy każdej innej awarii na... Martyna Polecam (1) Pan sympatyczny, przyjechał tego samego dnia, chociaż nawet mówiłam, że to... aqua1980 polecam Pana Krzysztofa (1) Poelcam wczoraj Pan Krzysztof naprawił mi usterke w ciagu 2 godzin od... Jakub Nocna awaria (1) Szczerze polecam!!! Pan Krzysztof dojechał z Gdańska do Rumi w sobotę, o... Agnieszka Polecam zdecydowanie (1) Szybka, skuteczna naprawa, znakomity kontakt, przystępna cena. Pan bardzo... Włodzimierz Polecam (1) Wymiana wodomierzy - szybko, sprawnie, tanio. Polecam Radek profesjonalista godny polecenia (1) Serdecznie polecamy!! Niedawno wprowadzilismy się do kawalerki, w której... młodzi bartek - opinia (1) Polecam!!!! Prawdziwy fachowiec, awaria naprawiona bardzo szybko, bardzo... bartek Szczerze polecam ! (1) Awaria spłuczki - szybki przyjazd, sympatyczny fachowiec, błyskawiczna... Milena Polecam (1) W sobotę po południu zapchał się zlew w kuchni. Woda wylała się ze zmywarki i... A. F. Monika - opinia (1) Dobry fachowiec, kulturalny i punktualny. Polecam Monika expresowa naprawa (1) Zgłoszenie awarii (kuchnia rurka się zapchała) pół godziny od telefonu... Wojtek Polecam (1) Rzadko spotyka się fachowców z tak wysoką kulturą osobistą i tak dobrze... Klient