Szybko i solidnie (1) Korzystałem z usług HydroMontu dwukrotnie. Po raz pierwszy sprawa była pilna,... Narcyz Pogotowie z prawdziwego zdarzenia (1) Zaczelo zalewac mi podloge pod zabudowana wanna. Sytuacja awaryjna wiec... bbkr Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Punktualny, bardzo miły pan, oprócz... Iwona
Polecam! (1) szybka i solidna wymiana grzejników Paulina polecam (1) Szybko, sprawnie, solidnie. Arek :) (1) zdemolowany klopik po imprezie:( ...ratunek nadszedł w 20 minut po... Agnieszka Cz. Bardzo profesionalnie (1) Zatkana kanalizacja. Jeden telefon - natychmiastowe oszacowanie godziny... Bartek Polecam (1) Szybko i solidnie wykonana usługa. Polecam ! LO polecam!!! (1) Gorąco polecam usługi firmy Hydromont. Usługa miła i rzetelna. Bardzo szybki... Janusz Górski Pełen profecjonalizm polecam (1) telefon wstępne umówienia problemu i wycena .. za 30 minut realizacja i... MarekS 100% fachowiec (1) Awaria-telefon-uzgodnienia-naprawa- sukces !!!!!!!!!!!!!!! Adam Kowalski POLECAM! (1) Fachowa usługa, bardzo sympatyczny Pan, punktualny, bardzo dobry kontakt... ANNA fachowiec (1) Człowiek z dużym doświadczeniem, punktualny i kulturalny. Gorąco polecam Marcin gumaamg - opinia (1) bardzo szybko i bardzo wiarygodny człowiek gumaamg fachowo i sprawnie (1) Rano w łazience wdepnęłam w kałurze wody :) - wylot z muszli sedesowej... ula Prawdziwy specjalista (1) Specjalista jakiego ze świecą szukać - uprzejmy, punktualny i co... Tomasz jedyne pogotowie hydrauliczne które naprawdę działa 24/7 (1) Wczoraj o 23.40-awaria. Wygooglowałem kilka firm "pogotowie hydrauliczne... Maciek naprawa awarii zamarzniętych rur z wodą (1) szybkie przybycie, bardzo sprawna, szybka naprawa, wiele trudności... Wojciech drugi raz skorzystaliśmy - i polecamy raz jeszcze (1) drugi raz skorzystaliśmy z usług tej firmy - i polecamy raz jeszcze fachowo,... monika i tomek Jestem bardzo zadowolony. (1) Dzisiaj miałem przyjemność skorzystać z usług firmy HYDROMONT. Po moim... Rafał