Fachowcy (1) Szybko,fachowo,tanio. Polecam ich usługi, bo jak dotąd są najlepszymi... olo POLECAM! fajne chłopaki! :-) (1) serdecznie polecam firmę hydromont; fachowcy jak się patrzy; solidnie; czy... monika (i tomek) Najwyższa jakość usług! (1) Nie można nazwać ich "złota rączka". To fachowcy z doświadczeniem! Na miejscu... Marek
Profesjonalna pomoc (1) Polecam usługi tej firmy. Hydraulik przyjechał bardzo punktualnie. Miałam... Anna K. Polecam (1) Gorąco polecam. Problem z kanalizacją Pan (bardzo sympatyczny) usunął szybko... Gentaur Sp.zo.o. Doskonała usługa (1) Szybko,punktualnie,sprawnie i bardzo dobrze - czyli FACHOWO !!! Krzysztof polecam (1) polecam usługi tej firmy, przyjazd na czas , uporanie się z zapchana rura w... donkotletos szybko sprawnie i na temat (1) ponownie skorzystalam z uslugi i po raz kolejny bez problemow polecam Kinga Przeniesienie rury grzejnika łazienkowego (1) Drugi raz korzystałam z usług tej firmy. Drugi raz profesjonalnie , szybko i... K.K - Rotmanka zapchane rury (1) W nocy, o godzinie około 1:00, zaczęła wyciekać woda z łazienki z powodu... E. M. R. wręcz odwrotnie... (1) U mnie sytuacja wyglądała dokładnie odwrotnie... Panowie przyjechali do mnie... Justyna W. Polecam (1) Przeciek w brodziku szybko wykryty. Wszystko wykonane profesjonalnie i... Jarek Awaria (1) Usługa została wykonana solidnie oraz celne skazanie miejsca usterki. Miła... barbara budyś Polecam (1) Usługa wykonana kompetentnie i solidnie. Hydraulik udzielił szczegółowego... Edyta Polecam (1) Kilka napraw wykonane szybko, sprawnie i w miłej atmosferze. klientka Usunięcie grzejnika (1) Szybki przyjazd, fachowa pomoc. Bardzo mili panowie. Polecam wszystkim. Dobosz Urwany zawór (1) Szybka interwencja, fachowa pomoc, przystępna cena. Polecam! Janusz Uszkodzona, cieknąca rura pod zlewem w kuchni (1) bardzo szybko i profesjonalnie, 2h po zgłoszeniu osoba z ww firmy była już na... Adam K. Polecam serdecznie (2) Terminowo, szybko, sprawnie, profesjonalnie, firma godna polecenia. Agnieszka Duży pozytyw. Polecam! (1) Panowie przyjechali dużo szybciej niż planowali. Szybko, profesjonalnie... crane