Solidny hydraulik!!! (1) Polecam Firmę! Znakomita obsługa - jej solidność i jakość. Jak macie... Darek GORĄCO POLECAM (1) SZYBKO, SPRAWNIE, PROFESJONALNIE, GORĄCO POLECAM, JA ZATRZYMUJĘ WIZYTÓWKĘ BEATA Peknięty wężyk (1) Profesjonalnie i fachowo. Polecam. Bez problemu przyjęto moje zgłoszenie... Agnieszka Brzezińska
polecam (1) terminowo,profesjonalnie,szybko i sprawnie. Asia polecam (1) Zawsze powtarzam że jak się na tym nie znasz to się tego nie tykaj i dzwoń po... Marcin Wesołowski Polecam (1) Szybko, skutecznie i co najważniejsze rzeczywiście 24 godz. na dobę.... Rafał zalanie (1) MIAŁEM ZALANE MIESZKANIE POD POSADZKĄ.PO WYKONANIU TELEFONU NATYCHMIAST... pawel Polecam! (1) Polecam wszystkim skorzystanie z tej firmy - dzialaja szybko i co... Olga Szybko i profesjonalnie (1) Fachowa naprawa, szybka reakcja na zgłoszenie w niedzielę. Zdecydowanie polecam. A. Głuszak rewelacja ! (1) Cóż, nie da się inaczej opisać usługi. Panowie zrobili wszystko co mogli, by... Martyna Firma godna zaufania (1) Goraco polecam każdemu !! Fachowcy z najwyższej półki, szybki dojazd,... Wojtas trzy słowa (2) SZYBKO,SKUTECZNIE,TANIO:) tak jak powinno to wygladac POLECAM! kamil sopot kamienny potok Polecamy!!! (1) Szybka, sprawna pomoc. Bardzo mili i przystojni panowie. Zakończyli naszą... Paula, Kasia, Asia wyciek ze ściany (1) Panowie przyjechali nawet szybciej niż początkowo planowali. Szybko i... M.L. udrożnianie kanalizacji (1) Szybka i terminowa usługa w miłej atmosferze. Usługa jednak droga w stosunku... Joanna Wolnik Polecam (1) Usterka w grzejniku usunięta szybko i fachowo, panowie mili, chętnie służą... aramisq szybko zgrabnie i na temat ! (1) panowie bardzo mili , naprawili wszystko co bylo do zrobienia plus rzeczy o... Kinia firma na europejskim poziomie (1) firma na europejskim poziomie m.zyra awaria (1) Super exspres.Solidna firma.POLECAM!!! Magdalena Zapchana kanalizacja (1) Wykonawca bez zadnych zbędnych dyskusji przjął zlecenie i na miejsce awarii... masterone