Natalia - ocena (1) Bardzo dziękuję za ekspresową naprawę komputera. Gdyby nie szybkie... Natalia Krzysztof - ocena (1) Świetne szkolenie - bardzo treściwe i praktyczne. Krzysztof Rafał - ocena (1) W końcu znalazłem chwilę na napisanie opinii. Już któryś miesiąc korzystamy w... Rafał
Tomek - ocena (1) pisze te opinie z komputera ktory zalalem tydzien temu - mysle, ze to... Tomek Kornelia - ocena (1) Zachęcił mnie dobry cennik, więc postanowiłam spróbować z obsługą... Kornelia Adrian - ocena (1) Komunikacja z serwisantami, terminowość, jakość realizowanych usług -... Adrian Jurek - ocena (1) Wymiana dysku i przeinstalowanie systemu zapewniło oczekiwane rezultaty.... Jurek Kamil - ocena (1) Szkolenie zostało przeprowadzone w pełni profesjonalnie zarówno pod kątem... Kamil Wiktor - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usługi kolokacji serwerów świadczonej przez... Wiktor Julita - ocena (1) ITVIP zapewnia kompleksową obsługę na najwyższym poziomie. Na początek... Julita Andrzej - ocena (1) Obsługa informatyczna od itvip umożliwia mi skupienie się na najważniejszych... Andrzej Michał - ocena (1) Bardzo odpowiada nam styl korzystania z usług ITvip. Zawsze mamy do... Michał Żaneta - ocena (1) Mam bardzo pozytywne wrażenia z korzystania usług ITvip. Czasami zaniosę tam... Żaneta Marianna - ocena (1) Jako zespół w firmie mieliśmy już trochę szkoleń dotyczących różnych... Marianna Edward - ocena (1) Realizacja usługi przebiegła bardzo sprawnie. Przez cały czas mieliśmy... Edward Marian - ocena (1) Serwisanci pojawili się w mojej firmie po kilkudziesięciu minutach od... Marian Karol - ocena (1) Korzystamy z usług ITvip od niecałego miesiąca, ale już mieliśmy kilkanaście... Karol Marcin - ocena (1) Przede wszystkim podoba mi się kompleksowość usług oferowanych przez itvip -... Marcin Aneta - ocena (1) Szłam do serwisu i byłam pewna, że naprawa zbitej matryccy w moim laptopie... Aneta Łukasz - ocena (1) Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Zarówno organizacja, jak i sama część... Łukasz