Pomóżcie mi mam problem (2) Muszę opuścić mieszkanie. Szukam taniej firmy, dobrych chłopaków co to... lidia1943 puste butelki po piwie (2) gdzie puste butelki po piwie można wymienić bez paragonu? emka zaginiony list (3) Wysylalam list polecony priorytet we Wrzeszczu do urzędu pracy w gdansku. Do... ania
Ozdoby (2) Witam zapraszam... Monika20 Sms od 73310 (2) Jak to cholerstwo wyłączyć jaka wrozka ciągle przysyła mi płatne stolca Michał Rozwód (33) Cześć.Nie wiem czy dział odpowiedni , ale innego lepszego nie widziałam.... Kobieta polecam adwokat Dorotę Giesek z Gdańska (3) Bardzo miła, ciepła ale skuteczna i konkretna adwokat, bardzo polecam. fajna... Ania z Gdańska Antykwariat w Gdyni (1) poszukuję antykwariatu na terenie Gdyni, takiego gdzie nie dają marnych... ja Zmiana CEN bilety metropolitalne (2) Wszyscy cicho siedzą, a pod stołem wchodzą nowe ceny biletów. Brawo, ta nasza... PolskaPatologia polecam adwokat Giesek z Gdańska (2) jest świetna i skuteczna polecam alina Książka telefoniczna (1) Czy istnieje możliwość np na poczcie wglądu do książki telefonicznej... M. Jak dojechać? (11) Witam :) Mam takie pytanie, czy ktoś z mieszkańców Gdyni Głównej, czy jakiś... Asia Kurtka (1) Mam ogromną prośbę, wczoraj- niedziela 25.09 w centrum handlowym Riviera... Marika stara biblioteczka (2) Witam,ma po babci starą biblioteczkę z litego drewna. Chcę ją odnowić Jednak... Piii Gry planszowe (1) Jestem tatą 11 latka i lubię pograć z synem w gry planszowe. Chętnie... Tata Kryptos (2) W 1990 r. na terenie siedziby CIA zamontowano tajemniczą rzeźbę. Kryptos... kryptos Renoma - niesluszny mandat (5) Posiadam ważny bilet łączony na ZTM Gdańsk i SKM za 200zł. Dziś mimo to... fcsgvbfngk Grawer (2) Witam, poszukuje miejsca w Gdyni gdzie kupię zestaw piśmienniczy (tj. np.... ania kawał zęba wypadł przez krówkę (6) Skusiłam się na krówkę. W pewnym momencie poczułam coś twardego, wyplułam, a... Ewa Wybuch gazu 17 kwietnia 1995 roku w bloku mieszkalnym na Gdańskim Wrzeszczu - prawda (5) http://niewygodne.info.pl/gify6/gdansk-eksplozja-466.jpg Przerażających... Czarne chmury nad kołchozem