Super! (1) Instruktorzy z pasja, swietnie podejscie zarowno do doroslych jak i dla... Kasia Zdecydowanie polecam (1) Zabawa i nauka na lekcjach u Pani Emilii. Zawsze profesjonalnie i... Maria W. Polecam !! (1) Nauka jazdy na lyzwach, nie ma nic lepszego w sezonie zimowym niz pojscie na... Patrycja
"Będzie zima? To super - łyżwy z Emi!" (1) To chyba najlepsza opinia o lekcjach z Panią Emilią, której autorem jest mój... Joanna Polecam (1) Serdecznie polecam usługi Emilii. Profesjonalizm i pasja do tego co robi. Marek Karolina - opinia (1) Oferta:6 Poziom nauczania:4 Przystępność cen:3 Ocena ogólna : 3 Karolina Rewelacyjna szkoła chociaż są obszary do usprawnień (1) Świetne podejście do nauki dorosłych. Ambitne ale realizowalne zadania.... Michał Kwiatek Nauka jazdy - dorośli (1) Zapisanie się na zajęcia było jedną z moich lepszych decyzji w 2017. Jeżdżę... Kasia Dobry klub (1) Polecam!!! Bardzo dobry klub Anik Super zabawa (1) Urzekło mnie bardzo przyjazne podejście instruktorów do nauki... Magda Polecam (1) Świetny pomysł na spędzenie czasu. Bardzo odpowiada mi prowadzenie... Adriana Doskonałe rozwiązanie dla rodzin (1) Zajęcia dla rodziców i dzieci w tym samym czasie to doskonały sposób na... hagyma Bardzo polecam !!! (1) Byłem razem z synkiem. Pani Emilia ma bardzo profesjonalne podejście. Od razu... Adam wiiiiiii;D (1) Super pomysl na spedzenie wolnego czasu w bardzo przystepnej cenie. Mimo ze... PX Zdecydowanie polecam :) (1) Pomimo zajęć grupowych widać, że instruktorzy przykładają wagę do każdego... Beata polecamy (1) Moje dziewczyny uwielbiają Panią Emilię i dzięki Niej jazdę na łyżwach, a ja... ania Przed 40-tką pierwszy raz w życiu na łyżwach (1) Córka mnie namówiła i nie żałuję. Nigdy nie jest za późno na naukę. Dzięki... Darek (tata dwójki dzieci) Spróbowałam i nie żaluję (1) Bardzo fajne lekcje, nawet jako laik widzę że córka robi szybkie postępy, a... Marta Przemiła Pani instruktorka i bardzo dobre nauki, Polecamy :) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauk u Pani Emili :) Nie dość, że przecudowna... Basia Bardzo fajne lekcje i sympatyczna pani instruktor (1) To było nasze drugie podejście do lekcji nauki jazdy na łyżwach i tym razem... Zadowolona mama Marta