Zdecydowanie dobry pomysł na spędzenie czasu wolnego (1) Super organizacja, nastawienie na bezpieczeństwo dzieci i kadra z... Magda SUPER TRENERKA! (1) Pani Emilia jest niesamowita trenerka! Moje dziewczyny wczesniej juz... Magda Lyzwy (1) Moja córka jeździła z panią Emilią rok temu, niestety ze względu finansowych... Minia
Super zajęcia polecam! (1) Moja Majka jest zachwycona i co tydzień nie może sie doczekać łyżew:) Olga Najlepsi (1) Ze szkółką Iceskater jestem od samego początku. Pełni profesjonalizmu osoby,... Ana Nauka jazdy na łyżwach - córka i ja (2) Zdecydowałam się, że zapiszę córkę na naukę jazdy na łyżwach do Pani Emilii... Ania z Natalką Polecam (2) Bardzo fajne lekcje, polecam ojciec trójki dzieci Adriana Naumczuk - opinia (1) Wszystko fajnie, super, ekstra, ale za mało godzin i moim zdaniem za wczesne.... Adriana Naumczuk Super lekcje! (3) Moja córeczka jest zachwycona zajęciami na łyżwach z panią Emilią. Planujemy... mama Zosi Niespodzianka na lodzie! (2) Mój chłopak zrobił mi niespodziankę i z okazji naszej pierwszej rocznicy... Ala Warto (2) Polecam! Fajna lekcja, pani Emilia miła i uśmiechnięta, dobrze tłumaczy i... Zadowolona mama Fajnie, że jesteście! (1) Dziękuję za przeprowadzenie cyklu super indywidualnych lekcji dla małej córki... TheWknpim Rewelacyjna szkółka! (1) Bardzo fajne zajęcia dla dzieci i dorosłych. Polecam wszystkim! łyżwiarka:) :) (1) świetna atmosfera na zajęciach :) Aleksandra rewelacyjna inicjatywa! (1) podziwiam za zapal! swietni i profesjonalni instruktorzy :) zołza