gdzie szukacie mieszkań?? (8) jak w watku gdzie szukacie mieszkań procz trojmiasto.pl??????? ewa MACH osiedle bursztynowe (4) Czy ktoś z was kupił mieszkanie na tym osiedlu? Mam pytanie na co zwracać... Ewiaaaa Działki NARWIK (1) Witam, Niebawem będziemy mieli możliwość wybrania działki (przesiedlenie z... kiwi
Osiedle Lazurowe GD-Mackowy Niepolomicka/Przemian (37) Czy ktoś z Państwa podpisał umowę z inwestorem Feniks... Adula1905 Sprzedać czy wynajać? (4) Poradźcie, bo sama już nie wiem. 2pokojowe mieszkanie w obskurnym wieżowcu... aniuko inpro czy allcon zaspa (1) Witam Proszę o rade jeśli ktos miał do czynienia z tymi deweloperami.... PATI84 GEDBUD PRUSZCZ GDAŃSKI (7) Witam mam pytanko czy ktoś z was miesza w mieszkaniach gedbudu? jak oceniacie... Ewiaaaa Dom bliźniak w Pruszczy Gdańskim (5) Witam. Zastanawiam się nad kupnem bliźniaka w Pruszczu. Koszt 350-400tyś.... flakon Mach Osiedle Bursztynowe budynek G - WRZESIEŃ 2011 (1) Witam. Chciałabym zapytać o opinię osoby, które kupiły mieszkanie na tym... kasia CZY WARTO KUPIC PRZYTULNE MIESZKANKO W SEA TOWER ? (17) jak w temacie usb MARGO deweloper mieszkanie w Nowatorze (Kokoszki) (3) Witam , mam zamiar kupić tam mieszkanie czy ktoś coś wie na temat MARGO ? bezdomna OTBS !!! MASAKRA!!! (3) Co to w ogóle za deweloper???? Nie mówią o opóźnieniach, co innego mówią a... Jul87Gda co sadzicie o osiedlu na matarni "cztery kąty" (1) czy to w miare dobra lokalizacja? na temat developera krj naczytalam sie... ola nnt. prosze o rade - os. Nowy Horyzont (4) zdecydowaliśmy się na zakup mieszkania na Nowym Horyzoncie i stad moje pyt do... przyszla mama osiedle Południowe - Starogardzka (7) Pytanko mam do MIESZKAJĄCYCH tam osób: jak Wam się podoba, albo co się nie... pieczenienatalia PITREX PRUSZCZ GD (1) Czy ktoś z Was kupił mieszkanie od PB Pitrex? CZekam na Wasze doświadczenie z... Mikołaj Co wybrać, Central Park, czy Wzgórze Magellana? (2) Jak w tytule wyżej:)Wybrać Central Park Hossy, czy też Wzgórze Magellana... maleństwo8 Mat Bud Rumia kto ZNA ? (7) czy ktos moze mi cos powiedziec na temat dewelopera MatBud Rumia? Łukasz mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa (2) (10) Witam w nowym wątku w tym już pewnie co nie którzy odbiorą swoje wymarzone... pajączek Home Broker (4) Kurcze podpisałam wczoraj z nimi umowę! dziwni sa to fakt. Edi