Kilka pytań o osiedla ORLEXU... (2) Witam , interesują nas opinie z pierwszej ręki , osób które kupiły... MiM Nowa inwestycja Osiedle Lazurowe (18) Budują w tej chwili Osiedle Lazurowe ,rozważam tam kupno mieszkania ale nie... Anulka1905 partyzantow stara zatoka (1) szukam czegos w internecie, ale nie moge nic znalezc... podobno na miejscu... irongirl88
Negocjacje z Deweloperem (5) Lepiej negocjować cenę wybranego mieszkania w biurze u dewelopera czy wybrać... Asiulka888 Osiedle Vivaldiego. (4) calkiem sympatyczne na zdjeciach tylko firma nic mi nie mowi, jakies opinie jola139 Róg Świętojańska/Piłsudskiego - domknięty kwartał - opinie Gdynian (1) Witam wszystkich Gdynian Powoli zabieram się do nowej koncepcji (tym razem... smolsky Deweloper MURAPOL (2) Mam pytanie czy może ktoś kupił mieszkanie od tego dewelopera? Bo chce kupić... MARTA osiedle domkow fourplex-kosakowo (3) Witam,mam kilka pytan zwiazanych domkami w kosakowie,zastanawiam sie nad... bsbsbsbsbs Rabaty u dewelopera DS Investment Osiedle Fourplex Kosakowo (3) Czy deweloper daje rabaty na mieszkania 75 m na tym osiedlu .Jeżeli tak to na... maik czy jest ktoś z osiedla cztery pory roku najlepiej ul. żeglarska? (10) Zastanawiamy się nad kupnem tam mieszkania i chciałabym poznać opinię na... madzia-16 Tom_Bud, Niepołomnicka (1) Witam, czy ktoś może miał już przyjemność (lub nie) spotkać się z tym... Piotr JASIEŃ (1) -Witam,interesuje mnie zakup mieszkania na Jasieniu,czy ktoś mieszka w tej... robert atro development - osiedle Młody Las (1) Witam zastanawiam się nad kupnem domku (szeregowca) na osiedlu Młody Las -... Marta kto mieszka lub wynajmuje na osiedlu Aquarius w Sopocie? (2) ile kosztuje tam wynajem 3 pokojowego mieszkania? mamagigi Osiedle GOLF PARK w Tuchomiu (2) Czy ktoś kupił już dom bądź mieszka już na osiedlu Golf Park w Tuchomiu? Jak... Aga Mieszkania w Pacyfiku są gorsze od tych w Atlantyku? (3) Przyglądam się tej inwestycji od początku. Mam wrażenie że mieszkania w nowym... Ludek z Redy mieszkanie na parterze (2) Przygladam sie mieszkaniu 53 m2 z ogrodkiem za 270 tys widze ze budowa juz... Marzena Rumia Eko-Bud Banino - ktos kupil dom? (3) Czy ktos z Was kupowal dom od Eko-Bud Banino?? Wlasnie zastanawiam sie z zona... michal Torus inwestycja Piotrkowska 27 czy ktoś kupił tam mieszkanie? (1) Witam jestem zainteresowany kupnem mieszkania od dewelopera Torus mam pytanie... Rafał Osiedle Jabłoniowa? Czy INPRO to dobry deweloper? (20) Jestem całkiem nowa w temacie ,dopiero zaczynam poszukiwania. Jestem całkiem... jola139