Rachunek powierniczy - może zaciekawi (1) Trafiłam dziś na taki oto artykuł i być może nie tylko mnie on zaciekawi...... ciekawska myśliwskie tarasy III - wstrzymana budowa (3) Witam, Czy ktoś z Państwa widział/wie czy coś w ogóle dzieje się na budowie... Vorenus Garnizon - Hossa (4) Zastanawiam się nad zakupem mieszkania od Hossy w GARNIZONIE. Proszę o opinie... MK
Alfa Park morena (1) ile wynosi m/w wynosi czynsz na nowym osiedlu alfa park? haid Profesjonał opinie (1) Czy zna ktoś firmę Profesjonał z Różyn? Kupował od niej dom? Bajer mają... tyo Koszty i utrzymanie (2) Witam , jak tam wygląda to wspaniałe i oszczędne ogrzewanie (jakie piece... adam Bloki na Kurpińskiego (5) Zastanawiam się nad kupnem mieszkania na Kurpińskiego. Nie znam Cisowej, więc... PaniLager Osiedle na ulicy Malczewskiego Gdańsk (30) Witam, prosiłbym o opinie na temat okolicy i dewelopera. Osiedle nazywa się... mal. Fourplex (1) A mi się tu dobrze mieszka i już. :D lola inwestycje mieszkaniowe, które wybrać? (28) Hej, rozglądam się za mieszkaniami, czy możecie mi polecic inwestycję... Kasia domy w stokrotkach - Kowale (1) co sądzicie?jakieś opinię? zainteresowany Developer MARGO (9) Czy ktoś kupił mieszkanie u tego developera.Chodzi konkretnie o inwestycję... XXX Nowator - Fundamentowa (2) Witam! Piszę wątek z zapytaniem czy forum przeglądają osoby, które zakupiły... Roniacz tambud rumia (3) Jestem zainteresowany zakupem mieszkania od firmy Tambud. ktora buduje w... amadeusz Jaśkowa Dolina Invest Komfort (8) Czy ktoś wie co Invest Komfort buduje przy Jaśkowej Dolinie? Asik Oak Development Consutants sp.z o.o. Poszukuję wierzycieli... (1) Witam, poszukuję wierzycieli spółki i oszukanych przez spółkę OAK Development... Joti1954 Myśliwska Park (16) Witam, przymierzam się do kupna mieszkania na Morenie od dewelopera Gant.... Ada Mieszkanie w Gdyni (24) Witajcie. Planuję kupić mieszkanie/apartament w Gdyni 50-60mkw, gdzieś blisko... Bartek Kupno mieszkania od dewelopera MURAPOL (4) Witam jestem zainteresowana kupnem mieszkania od tego dewelopera które mieści... marta szukam mieszkania deweloperksiego , które mogę już odebrać a nie czekać (10) szukam i szukam, tyle osiedli sie pobudowało że się gubię, może ktoś wie u... olciaprincessa