reda park (4) czy te mieszkania sa sloneczne? sejsmik Albatros Tovers (3) -czy ktoś coś wie na ich temat?Warto w to wchodzić?Nie podoba mi się że... marek reklamacja u dewelopera (34) Witam, mam pytanie odnośnie zasad wywiązywania się dewelopera z uznanej... ja_
kto na dziedzińcu? (13) Właśnie jesteśmy w trakcie kupowania mieszkania na osiedlu dziedziniec,... kasia roznica miedzy hossa a ekolanem (3) Praktycznie żadna hossa może i bardziej kameralna ale zapraszam na spacer po... szymek Dekpol OSIEDLE ZIELONE ul Potegowska (3) Czy moze ktos kupil mieszkanie na tym osiedlu ? Zastanawiam sie nad kupnem... Marcin jakość mieszkań (2) Witam, mam pytanie jak mieszka się obecnie na WO. Jak oceniacie jakość... Michał odradzam kupno mieszkania u dewelopera FAME (3) nie będę się rozpisywać wystarczy pojechać na osiedle kalinowe i zobaczyć jak... wwwiiii osiedle Tęczowe w Pruszczu- Versa (3) Zastanawiam się nad kupnem szeregu na osiedlu tęczowym. Czytałam jednak, że... Anka co za dziwna reklama ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) witam chodzi mi o reklame nowej inwestycji na ul.srebrniki ,czyli o budowe... obserwator osiedle 2 potoki (12) Czy ktoś kupuje tam mieszkanie? caffetime osiedle zielone a hipoteka (2) Witam, Zastanawiam się nad zakupem mieszkania na zielonym. Otrzymałem... Mazci sprzedaz 1/2 mieszkania (6) Witam, Jestem zainteresowany sprzedaza udziałow w mieszkaniu. Czy znacie... Marian LEŚNE WZGÓRZE w Gdyni (1) Poproszę o aktualne opinie. Dziękuję z góry. natalia czy ktos zakupil (5) czy ktos juz zakupil mieszkanie na osiedlu twinpark? DanAn współpraca z firmą Goldman Development (3) szukam osób współpracujących z firmą Goldman Development do pzowu zbiorowego... Marta Habenda Łostowice - prosze o opinie (1) Czy ktoś może mi powidzić jak mieszka się na Łostowicach? Przymierzam się do... piesek preriowy Pogórze ? (14) Ja też noszę się z zamiarem przeprowadzki, oglądałem nawet mieszkanie na... M@S dekpol (9) Czy wiecie cos o tym deweloperze i jego inwestycji Osiedle zielone przy ul.... Kinga Rodzina na Swoim-czy warto? (9) Witajcie, powiedzcie ci, którzy się skusilicie na kredyt w programie RnS czy... Ehhh